Hyppää pääsisältöön

Elämäni Biisi – Tuukka, Minna, Saara ja Tommi: Kenet musiikki siivitti aallonpohjasta ylös?

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Katja Ståhlin vieraina ovat Tommi Evilä, Saara Kotkaniemi, Minna Kauppi ja Tuukka Temonen. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Kuva: HMGvalokuva/Hanna-Maria Gronlund Elämäni Biisi,Tommi Evilä,Saara Kotkaniemi,Katja Ståhl,Minna Kauppi,Tuukka Temonen,Yle TV1

TV1 lauantaina 4.4.2020 klo 22.05 - 22.50, uusinta sunnuntaina 5.4. klo 13.55 ja perjantaina 10.4. klo 22.45, Areenassa

Musiikki liittyy monilla elämän merkityksellisiin ja ikimuistoisiin hetkiin. Ratkaisevalla hetkellä soi kappale, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen.

Miten paljon musiikki merkitsee ja mikä on se oma, ikimuistoinen kappale? Sen paljastavat elokuvaohjaaja Tuukka Temonen, ex-suunnistaja Minna Kauppi, näyttelijä Saara Kotkaniemi ja ex-pituushyppääjä Tommi Evilä.

Nelikon valitsemassa biisicocktailissa on monenlaista musiikkia ja tarinoita unelmista sekä vaikeista hetkistä. Kenet musiikki siivitti aallonpohjasta eteenpäin?

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Tuukka Temonen ja Minna Kauppi. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Elämäni Biisi,Minna Kauppi,Tuukka Temonen,Yle TV1

Kuka tapasi suuren tähden?

Tuukan, Minnan, Saaran ja Tommin tarinat biisien takaa kertovat muistoja nuoruudesta, fanituksesta ja urheilijan sielunelämästä. Luvassa on muun muassa tapaaminen suuren tähden kanssa, etsikkoaikaa ja yhden vieraan koskettava selviytymistarina.

Elämän biiseinä kuullaan tällä kertaa Patti Smithin Because the Night, Aerosmithin Dream On, Avril Lavignen I’m With You ja Michael Jacksonin Don’t Stop ‘Til You Get Enough.

Osuvatko vieraiden arvaukset kohdilleen?

Neljä tähtisolistia tulkitsee vieraiden valinnat

Ykkösellä uusintana esitettävässä Elämäni Biisi -sarjassa jokainen vieras tuo mukanaan kappaleen, johon liittyy koskettava, hauska tai vaikuttava tarina hänen elämänsä merkittävistä hetkistä. Studiovieraat yrittävät arvuutella, kenen elämän biisi on kyseessä.

Kymmenosaisessa sarjassa kappaleita esittävät tähtisolistit Irina, Diandra, Jarkko Ahola ja Pepe Willberg sekä kapellimestari Kalle Torniaisen johtama livebändi.

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Tommi Evilä ja Saara Kotkaniemi. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Elämäni Biisi,Yle TV1,Tommi Evilä,Saara Kotkaniemi

Sarjan juontaa pitkän linjan toimittaja ja musiikkialan konkari Katja Ståhl. Ohjelman lopussa kuullaan kapellimestari Kalle Torniaisen elämän biisi, jonka esittää Kallen lapsuuden idoli Mikko Alatalo. Tarina biisin takaa löytyy osoitteesta yle.fi/elamanibiisi. Sarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2019.

Kotikatsomo mukaan arvausleikkiin

Katsojat pääsevät osallistumaan leikkiin tekemällä oman arvausrivinsä ohjelmaan liittyvällä mobiilipelillä.

Elämäni Biisi -jaksopeliä voi pelata studiovieraita vastaan ohjelman aikana, tai kaveripeliä milloin vain omilla elämän biiseillä.

Pelit löytyvät maksuttomasta yle.fi-sovelluksesta – lataa tämän linkin takaa kännykkääsi sopiva sovellusversio. Jos sinulla on jo yle.fi-sovellus asennettuna puhelimeesi, varmista että se on päivitetty uusimpaan versioon.

Jaa pelituloksesi somessa tunnisteella #elämänibiisi ja voita arvonnassa Elämäni Biisi -kangaskassi.

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin 14.3.2020 alkaen klo 22.15, katsottavissa myös Areenassa.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.