Hyppää pääsisältöön

Mitä muistat Kikasta – kerro se meille!

Kikka ja joukkoistuksen hashtag #kikkayle
Kikka ja joukkoistuksen hashtag #kikkayle Kuva: Erik Uddström, Tuuli Laukkanen / Yle Kikka

Kikka - tarina tähdestä on nyt kokonaan kuunneltavissa Yle Areenassa! Mitä muistoja Kikka sinussa herättää? Saitko upean otoksen tähden keikalta tai pääsitkö jopa yhteiskuvaan? Saitko Kikalta fanipostia? Jaa tarina kanssamme tunnisteella #kikkayle tai alta löytyvällä lomakkeella!

Kikka eli Kirsi Sirén oli yksi Suomen menestyneimmistä naisartisteista ja aikansa ilmiö. Radio Suomen heinäkuun musiikkidraama Kikka – tarina tähdestä kertoo tarinan julkisuuden valokeilan ja yksityiselämän välillä tasapainottelevasta tähdestä. Sen kunniaksi keräämme muistoja Kikasta: mikä on sinun mieleenpainuvin muistosi?

Jaa muisto tai kuva somessa tunnisteella #kikkayle tai lähetä se alla olevalla lomakkeella! Tämän sivun lisäksi muistoja voidaan käydä läpi Radio Suomen lähetyksissä sekä sosiaalisessa mediassa.

Jaa muistosi meille:

Siihen on kaksi tapaa:
1: Postaa muistosi someen hashtagilla #kikkayle. Keräämme muistot tälle sivustolle.
2: Lähetä ikimuistoinen kuva tai tekstimuotoinen muisto alla olevalla lomakkeella. Yhteystiedot-kentän sisältö ei tule julkisesti näkyviin.


Lähettämällä kuvan oheisella lomakkeella annat oikeuden käyttää, jakaa ja tarvittaessa muokata kuvaa kaikissa Ylen palveluissa. Yksityistilanteissa kysy lupa kuvassa näkyviltä ihmisiltä. Lähetäthän vain kuvia, joihin sinulla on tarvittavat tekijänoikeudet! Kuvia ei käytetä muissa yhteyksissä ilman kuvaajan lupaa.

Lue lisää: Kikka – tarina tähdestä on musiikkidraama viihdyttäjästä, joka antoi kaikkensa

#kikkayle

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi