Hyppää pääsisältöön

Kuokkavieras – brittikomedia kasvattiveljeksistä, jotka ottavat mittaa toisistaan

Uusi brittikomedia Kuokkavieras seuraa kahden miehen kissa ja hiiri -leikkiä.
Setä Geoff (Geoff McGivern), Ellen (Penny Downie), Stephen (David Mitchell), Andrew (Robert Webb) ja Cass (Louise Brealey). Uusi brittikomedia Kuokkavieras seuraa kahden miehen kissa ja hiiri -leikkiä. Kuva: NICKY JOHNSTON / BBC Yle TV1,Kuokkavieras

TV1 lauantaisin 6.7. - 10.8.2019 klo 18.15 - 18.45, Areenassa

Kun legendaarinen maalaispubin isäntä kuolee, hänen ainoa poikansa, eronnut lakimies Stephen (David Mitchell) palaa kaupungista kotiin ryhtyäkseen kapakoitsijaksi. Hän on jopa innostunut asiasta, jospa nyt saavuttaisi jotain elämässään.

Kuin tyhjästä isän hautajaisiin lennähtää kaiken nähnyt ja kokenut Andrew (Robert Webb), joka sanoo aikoinaan viettäneensä elämänsä viisi ihaninta kuukautta perheen kasvattilapsena.

Kukaan ei tosin muista Andrewta, koska perheessä oli vuosien varrella kolmisenkymmentä kasvattia.

Uusi brittikomedia Kuokkavieras seuraa kahden miehen kissa ja hiiri -leikkiä.
Stephen (David Mitchell, vas.) ja Andrew (Robert Webb). Uusi brittikomedia Kuokkavieras seuraa kahden miehen kissa ja hiiri -leikkiä. Kuva: Mark Johnson / A That Mitchell Webb Company/BBC Yle TV1,Kuokkavieras

Kaunopuheinen Andrew hurmaa Stephenin äidin Ellenin (Penny Downie) ja sisaren Cassin (Louise Brealey), mutta Stephen pitää häntä käenpoikana, ehkä jopa rikollisena, joka imaisee muiden elämän.

Käsikirjoittaja Simon Blackwellin (Rouva varapresidentti, Politiikan nappula, Peep Show) uusi brittikomedia Kuokkavieras (12) seuraa Stephenin ja Andrew´n kissa ja hiiri -leikkiä, kun he yrittävät kaivaa totuuden toinen toisistaan.

Päärooleja näyttelevät, palkitut koomikot David Mitchell ja Robert Webb olivat mukana Kultaisen Ruusun ja Baftan voittaneessa Peep Show -sarjassa.

Kuusiosaisen draamasarjan muita rooleja ovat Stephenin isä Laurie (Matthew Holmes), Geoff-setä (Geoffrey McGivern) ja Stephenin ex-vaimo Alison (Olivia Poulet).

Back. Tuotanto: A That Mitchell & Webb Company/Big Talk Productions/Channel 4, Britannia, 2017.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.