Hyppää pääsisältöön

Elämäni Biisi – Jukka, Kirsi, Esa ja Maryan: Kuka esiintyi olohuoneen ikkunassa naapurin lapsille?

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Katja Ståhlin vieraina ovat Jukka Haapalainen, Maryan Abdulkarim, Kirsi Ylijoki ja Esa Saarinen. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Kuva: HMGvalokuva/Hanna-Maria Gronlund Yle TV1,Elämäni Biisi,Jukka Haapalainen,Maryan Abdulkarim,Katja Ståhl,Kirsi Ylijoki,Esa Saarinen

TV1 lauantaina 11.4.2020 klo 22.00 - 22.45, uusinta sunnuntaina 12.4. klo 15.05 ja perjantaina 17.4. klo 23.15, Areenassa

Musiikki liittyy monilla elämän merkityksellisiin ja ikimuistoisiin hetkiin. Ratkaisevalla hetkellä soi kappale, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen.

Miten paljon musiikki merkitsee ja mikä on se oma, ikimuistoinen kappale? Sen paljastavat tanssija Jukka Haapalainen, näyttelijä Kirsi Ylijoki, filosofi Esa Saarinen ja toimittaja Maryan Abdulkarim.

Luvassa on paljon naurua ja musiikillista iloittelua. Mutta kuka nelikosta esiintyi olohuoneen ikkunassa naapuruston lapsille?

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Jukka Haapalainen ja Kirsi Ylijoki. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Yle TV1,Jukka Haapalainen,Kirsi Ylijoki,Elämäni Biisi

Elämän polku ja rakkauden tunturi

Jukka, Kirsi, Esa ja ja Maryan ovat valinneet elämän biiseikseen suomalaista musiikkia. Keneen on jättänyt lähtemättömän jäljen Hurriganesin Get On? Entä Hassisen Koneen Hiljaa virtaa veri? Kenen elämäntarinaan liittyy puolestaan Kaj Chydeniuksen säveltämä klassikko, Kristiina Halkolan tunnetuksi tekemä Jos rakastat?

Vieraileva artisti Laura Voutilainen esittää takavuosien hittinsä Kerran. Kenen elämää kappale on liikauttanut?

Vieraiden vahvat tarinat kertovat rakkaudesta, selviytymisestä, suurista tunteista ja elämän tarkoituksesta.

Neljä tähtisolistia tulkitsee vieraiden valinnat

Ykkösellä uusintana esitettävässä Elämäni Biisi -sarjassa jokainen vieras tuo mukanaan kappaleen, johon liittyy koskettava, hauska tai vaikuttava tarina hänen elämänsä merkittävistä hetkistä. Studiovieraat yrittävät arvuutella, kenen elämän biisi on kyseessä.

Kymmenosaisessa sarjassa kappaleita esittävät tähtisolistit Irina, Diandra, Jarkko Ahola ja Pepe Willberg sekä kapellimestari Kalle Torniaisen johtama livebändi.

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Esa Saarinen ja Maryan Abdulkarim. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Yle TV1,Esa Saarinen,Maryan Abdulkarim,Elämäni Biisi

Sarjan juontaa pitkän linjan toimittaja ja musiikkialan konkari Katja Ståhl. Ohjelman lopussa kuullaan Laura Voutilaisen elämän biisi, jonka hän itse esittää vahvana tulkintana. Tarina tämän biisin takaa löytyy osoitteesta yle.fi/elamanibiisi. Sarja on nähty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2019.

Kotikatsomo mukaan arvausleikkiin

Katsojat pääsevät osallistumaan leikkiin tekemällä oman arvausrivinsä ohjelmaan liittyvällä mobiilipelillä.

Elämäni Biisi -jaksopeliä voi pelata studiovieraita vastaan ohjelman aikana, tai kaveripeliä milloin vain omilla elämän biiseillä.

Pelit löytyvät maksuttomasta yle.fi-sovelluksesta – lataa tämän linkin takaa kännykkääsi sopiva sovellusversio. Jos sinulla on jo yle.fi-sovellus asennettuna puhelimeesi, varmista että se on päivitetty uusimpaan versioon.

Jaa pelituloksesi somessa tunnisteella #elämänibiisi ja voita arvonnassa Elämäni Biisi -kangaskassi.

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin 14.3.2020 alkaen klo 22.15, katsottavissa myös Areenassa.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.