Hyppää pääsisältöön

"Kikalla surisee aina" – Kikan laulut ja teot kahdessa minuutissa

Laulajatar Kikan esiintymiset Yleisradion ohjelmissa jättivät harvoin katsojia kylmiksi. Koostimme ikimuistoisimmat hetket yhteen arkistopotpuriksi. Koosteen esiintymiset on vuosilta 1986–2000.

Kikka – tarina tähdestä on kesän 2019 musiikkidraama

Ylen 20-osainen musiikkidraama pohjautuu Kikan elämään ja uraan sekä nostaa esille tähden monipuolisen tarinan. Kikka – tarina tähdestä kertoo taiteilijan matkasta yksityisen ja julkisen elämän välillä. Kuka Kikka oikeastaan oli?

Kikka - tarina tähdestä myös Radio Suomen arki-illoissa 1.7. alkaen klo 17.30. Yle Areenassa kaikki jaksot ovat kuunneltavissa 27.6.2019 alkaen aina 25.8. saakka

Artisti nimeltä Kikka on kesän tähti

Valokuvaaja käski vain parikymppistä Kikkaa laihduttamaan 20 kiloa – “Kikka ymmärsi heti, että näin pitää tehdä, jos haluaa tähdeksi”

Miten rakentui visuaalinen brändi nimeltä Kikka?

Nännit näkyvät pinkin topin läpi, nainen katsoo kameraan. Toisessa kuvassa avonaisen farkkutakin alta ei näy paitaa vaan pelkkää ihoa, melkein toinen rintakin. Kolmannessa kuvassa pitkähihainen paita on kääritty alas niin, että olkapäät ja rintakehä ovat paljaana. Onko kuvissa naisen seksuaalisuuden soihdunkantaja vai hyväksyntää hakeva nuori nainen? Levy-yhtiön setien luoma rahasampo vai päämäärätietoinen musiikin ammattilainen? Millainen oli vahvasti visuaalinen brändi nimeltä Kikka ja miten se rakennettiin?

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto