Hyppää pääsisältöön

Kerro meille: Mitä olet aina halunnut kysyä Yle-pomoilta? Katso vastaukset Yle Areenassa tai tule Porin SuomiAreenaan torstaina klo 10–12

Sami Koivisto katsoo kohti ja hymyilee, kuvassa lukee "Yle-tyyppi"
Sami Koivisto katsoo kohti ja hymyilee, kuvassa lukee "Yle-tyyppi" Kuva: Jussi Nahkuri / Yle blogit,vuorovaikutuspäällikkö

Kysymyksiin vastaavat Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila, Yle Uutisten vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, Tapahtumat, urheilu ja tuotannot -yksikön johtaja Panu Pokkinen ja Lounais-Suomen aluetoimituksen päällikkö Mari Kunttu-Kauppi. Voit lähettää kysymyksesi ennakkoon jo nyt!

Yle Radio Suomen aalloilta monille tuttu Kysy Ylestä -konsepti saapuu suven kunniaksi kesä-Suomen keskipisteeseen, Porin SuomiAreenaan!

Tällä kertaa keskustelu käydään live-yleisön edessä, Promenadikeskuksessa (Yrjönkatu 17), torstaina 18.7. klo 10–12. Voit seurata keskustelua suorana myös Yle Areenassa.

Kyseessä on kaikkien aikojen ensimmäinen Kysy Ylestä -yleisötilaisuus. Olet sydämellisesti tervetullut kysymään mitä ikinä haluat tietää Ylen toiminnasta. Tehdään yhdessä Ylestä yhä läpinäkyvämpi.

Kysymyksiisi Porissa vastaavat Ylen toimitusjohtaja, SuomiAreenan äiti ja primus motor Merja Ylä-Anttila, Yle Uutisten vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, lokakuussa toimintansa aloittavan uuden Tapahtumat, urheilu ja tuotannot -yksikön johtaja ja Yle Urheilua pitkään päälliköinyt Panu Pokkinen sekä Lounais-Suomen aluetoimituksen päällikkö Mari Kunttu-Kauppi. Vastaajien paras asiantuntemus löytyy kunkin omalta vastuualueelta.

Lähetyksen juontavat tuttuun tapaan Radio Suomen Markus Turunen ja Yle-tyyppi Sami Koivisto. Yleisön kysymyksiä poimii paikan päällä Päivi Nieminen. Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Yle Uutisten ja Yle Radio Suomen voimin.

Näin osallistut lähetykseen

Voit lähettää kysymyksesi ennakkoon lomakkeella tai julkisesti tämän blogin kommenttikentässä. Voit myös osallistua keskusteluun Ylen verkkosivuilla lähetyksen aikana – tai tulla paikan päälle Poriin.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Sami Koivisto
vuorovaikutuspäällikkö, #yletyyppi
Yle

------

Blogin otsikkoa ja ingressiä on täydennetty 15.7. vastaajien nimillä.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua