Hyppää pääsisältöön

Kerro meille: Mitä olet aina halunnut kysyä Yle-pomoilta? Katso vastaukset Yle Areenassa tai tule Porin SuomiAreenaan torstaina klo 10–11.30

Kuvassa toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila, Uutisten vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, uuden Tuotanto, urheilu ja tapahtumat -yksikön johtaja Panu Pokkinen ja Lounais-Suomen aluetoimituksen päällikkö Mari Kunttu-Kauppi.
Toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila, Uutisten vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, uuden Tuotanto, urheilu ja tapahtumat -yksikön johtaja Panu Pokkinen ja Lounais-Suomen aluetoimituksen päällikkö Mari Kunttu-Kauppi. Kuvassa toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila, Uutisten vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, uuden Tuotanto, urheilu ja tapahtumat -yksikön johtaja Panu Pokkinen ja Lounais-Suomen aluetoimituksen päällikkö Mari Kunttu-Kauppi. Kuva: Johanna Manu / Yle Merja Ylä-Anttila,Jouko Jokinen,Yle,Panu Pokkinen

Sinun kysymyksesi ja palautteesi ovat Ylelle tärkeitä! Torstaina 18.7. Ylen johto vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin Porissa SuomiAreenalla. Mitä sinä haluaisit kysyä?

Kaikki yleisöpalaute risuineen ja ruusuinen, kuten myös kaikki Ylestä käytävä keskustelu, ovat meille äärimmäisen arvokkaita osoituksia Ylen merkityksestä yleisölle. Sen vuoksi haluamme teitä kuulla ja vaihtaa ajatuksia kanssanne. Mitä olet aina halunnut tietää Ylen toiminnasta, muttet ole aiemmin kehdannut kysyä? Vai oletko jo kysynyt, mutta jäänyt vaille vastausta? No sehän ei käy!

Porissa SuomiAreenalla vastaamassa ovat toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila, Uutisten vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, uuden Tuotanto, urheilu ja tapahtumat -yksikön johtaja Panu Pokkinen ja Lounais-Suomen aluetoimituksen päällikkö Mari Kunttu-Kauppi. Lähetyksen juontavat tuttuun tapaan Radio Suomen Markus Turunen ja Yle-tyyppi Sami Koivisto.

Lisätietoa Kysy Ylestä -tapahtumasta löydät Yle-tyyppi Sami Koiviston blogista.

Tällä kertaa lähetystä ei kuulla radiosta, vaan sen voi katsoa Yle Areenasta.

Täytä lomake.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi