Hyppää pääsisältöön

Diandra lauloi yöllä parvekkeella elämänsä biisiä, kun pimeydestä kuului kannustava huudahdus

Diandra laulaa.
Diandra laulaa. Kuva: Yellow Film & TV Diandra,Elämäni Biisi

Diandran elämän biisi on Vicky Rostin Kun Chicago kuoli

Diandra on valovoimainen ja kokenut esiintyjä, jonka upea ääni ja valloittava olemus ovat tuttuja keikkalavoilta ja monista tv-ohjelmista. Nyt Diandra on yhtenä tähtisolistina Elämäni Biisi -sarjassa yhdessä Irinan, Jarkko Aholan ja Pepe Willbergin kanssa. Sarjassa Diandra esittää kotimaisia ja ulkomaisia kappaleita, klassikoita ja vähän harvinaisempia helmiä, yksin ja yhdessä muiden tähtisolistien kanssa. Diandran muuntautumiskyky ja energisyys pääsevät hienosti oikeuksiinsa erilaisten biisien esityksissä.

Diandra aloitti viulunsoiton viisivuotiaana, ja hän kävi joka vuosi musiikkileireillä. Eräällä kerralla leiri järjestettiin poikkeuksellisesti hotellissa, ja samassa hotellissa oli leirin viimeisenä iltana eräs mahtava artisti keikalla. Koska musiikkileirin osallistujat olivat alaikäisiä, he eivät tietenkään saaneet mennä keikalle. Diandra kuitenkin päätti yrittää kaverinsa kanssa. Tytöt meikkasivat, laittoivat bilevaatteet päälle, kaatoivat mansikkamehua viinilasin näköisiin laseihin, ja onnistuivat pujahtamaan portsarin ohi ravintolaan.

Keikka oli tyttöjen mielestä ihan mieletön, ja he jatkoivat keikkafiiliksiä hotellihuoneensa parvekkeella, jossa he lauloivat täysillä pimeässä yössä keikalla esiintyneen artistin biisiä. Sitten joku huusi alhaalta hotellin pihalta: "Hyvin vedetty!" Se oli Vicky Rosti, jonka keikalla tytöt olivat juuri olleet, ja tyttöjen laulama biisi oli tietysti Vicky Rostin läpimurtohitti Kun Chicago kuoli!

Diandra kertoi tämän tarinan ja esitti kyseisen kappaleen Elämäni Biisi -ohjelmassa, ja tarinaa ja esitystä kuunteli, kukapa muukaan kuin Diandran idoli, Virve Rosti, joka oli sattumoisin vieraana samassa ohjelmassa!

Vicky Rosti nauraa.
Virve Rosti kuuntelee innoissaan Diandran esitystä. Vicky Rosti nauraa. Kuva: Yellow Film & TV Vicky Rosti,Elämäni Biisi,Rosti Virve

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin klo 21.15 TV1, katsottavissa myös Areenassa.

Pelaa kotipelejä!

Katsojat pääsevät osallistumaan leikkiin tekemällä oman arvausrivinsä ohjelmaan liittyvällä mobiilipelillä.

Elämäni Biisi -jaksopeliä voi pelata studiovieraita vastaan ohjelman aikana, tai kaveripeliä milloin vain omilla elämän biiseillä.
Pelit löytyvät maksuttomasta yle.fi-sovelluksesta - lataa tämän linkin takaa kännykkääsi sopiva sovellusversio. Jos sinulla on jo yle.fi-sovellus asennettuna puhelimeesi, varmista että se on päivitetty uusimpaan versioon.

Jaa pelituloksesi somessa tunnisteella #elämänibiisi ja voita arvonnassa Elämäni Biisi -kangaskassi.

 • Irina löysi elämänsä biisin Imatrankosken rannalla

  Irina: Turvabiiseihin voi palata yhä uudelleen.

  Irinan elämän biisi on Coldplayn Magic Irinan ensimmäinen soololevy ilmestyi viisitoista vuotta sitten, ja Irina juhli sitä tämän vuoden keväällä juhlakiertueen merkeissä. Myös uusi albumi on tulossa myöhemmin.

 • Laura Voutilaisen elämän biisi kertoo oman tien valitsemisesta

  Kyrie-biisi antaa voimaa Laura Voutilaiselle.

  Laura Voutilaisen elämän biisi on Mr. Misterin Kyrie Laura Voutilainen on ollut kiintotähtenä suomalaisella musiikkitaivaalla jo 90-luvun alkupuolelta lähtien. Laura on jatkanut siitä asti uraansa muuntautumiskykyisenä artistina, joka on keikkailun ja levytysten lisäksi esiintynyt musikaalinäyttelijänä sekä tehnyt myös äänirooleja animaatioelokuvissa.

 • Elämäni Biisi – Lapsuuden idolin Mikko Alatalon studion rummut viitoittivat Kalle Torniaiselle tietä tulevaan ammattiin

  Kalle Torniaisen rumpalitaival alkoi jo viisivuotiaana

  Kalle Torniaisen elämän biisi on Mikko Alatalon Ihmisen ikävä toisen luo Kalle Torniainen on Elämäni Biisi -sarjan bändin kapellimestari, joka luotsaa taitavista muusikoista koostuvaa bändiä ja myös soittaa siinä itse. Kalle on myös tehnyt ohjelman biisien sovitukset yhdessä bändin ja torvisovitukset tehneen bändin trumpetistin Jukka Eskolan kanssa.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Elämäni biisi