Hyppää pääsisältöön

Kutsu Yle kahville menestyi yli odotusten – kahvittelut jatkuvat syksyllä

Kuvagalleria Kutsu Yle kahville -tempaukseen osallistuneista ihmisistä. Viisi kuvaa, joissa erilaisia ihmisiä erilaisissa ympäristöissä.
Yleläiset pääsivät kahvittelemaan muun muassa Nivalassa (ylh. vas.), Askolassa, Liperissä, Kotkassa ja Savonlinnassa (kesk.). Kuvagalleria Kutsu Yle kahville -tempaukseen osallistuneista ihmisistä. Viisi kuvaa, joissa erilaisia ihmisiä erilaisissa ympäristöissä. Kuva: Yle Yle,kutsu yle kahville

Keväällä pyysimme suomalaisia kutsumaan Ylen kahville ja saimme yli 700 hakemusta eri puolilta Suomea. Suuren suosion vuoksi sekä kutsujia että yleläisiä ilahduttanut projekti saa jatkoa.

Kun yleläiset istuvat kuuntelemaan, puhujilla juttua riittää. Tämä huomattiin eri puolilla Suomea kevään ja kesän aikana, kun suomalaiset saivat kutsua yleläisiä kahvittelemaan kanssaan. Touko-heinäkuussa ehdimme istahtaa yli 60:een kahvipöytään.

Vierailuilta palanneet olivat innostuneita ja usein myös yllättyneitä: ennakkokäsitys siitä, mikä kutsujaa kiinnostaa tai millainen suhde hänellä on Yleen, ei aina pitänyt paikkaansa. Sekä kutsujat että vieraat olivat tyytyväisiä siihen, että pääsivät kerrankin keskustelemaan rauhassa.

Kutsu Yle kahville -pilotti onnistui niin hyvin, että kahvitteluja jatketaan syksyllä. Vierailupaikat valitaan huhtikuussa hakeneiden joukosta. Ensimmäisellä kierroksella mukana oli suomen- ja ruotsinkielisten uutis- ja ajankohtaissisältöjen ja urheilusisältöjen väkeä, ja syksyllä mukaan saadaan yleläisiä myös muista yksiköistä

Kuvagalleria Kutsu Yle kahville -tempaukseen osallistuneista ihmisistä. Neljä kuvaa, joissa erilaisia ihmisiä erilaisissa ympäristöissä.
Kahvipöytien ääreen istuttiin myös muun muassa Kurikassa (ylh. vas.), Tampereella, Ylitorniossa ja Vantaalla. Kuvagalleria Kutsu Yle kahville -tempaukseen osallistuneista ihmisistä. Neljä kuvaa, joissa erilaisia ihmisiä erilaisissa ympäristöissä. Kuva: Yle Yle,kutsu yle kahville

-----

Artikkkelia on 15.7. tarkennettu, mm. tilaisuuksien määrä.