Hyppää pääsisältöön

Elämäni Biisi – Katariina, Teemu, Juhani ja Leena: Luopumista ja Freddien ilmestys

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Katja Ståhlin vieraina ovat Juhani Merimaa, Leena Lehtolainen, Katariina Souri ja Teemu Laajasalo. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Kuva: HMGvalokuva/Hanna-Maria Gronlund Yle TV1,Elämäni Biisi,Juhani Merimaa,Leena Lehtolainen,Katja Ståhl,Teemu Laajasalo,Katariina Souri

TV1 lauantaina 25.4.2020 klo 22.00 - 22.45, uusinta sunnuntaina 16.4. klo 13.55 ja perjantaina 1.5. klo 23.00, Areenassa

Musiikki liittyy monilla elämän merkityksellisiin ja ikimuistoisiin hetkiin. Ratkaisevalla hetkellä soi kappale, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen.

Miten paljon musiikki merkitsee ja mikä on se oma, ikimuistoinen kappale? Sen paljastavat kirjailija-taiteilija Katariina Souri, piispa Teemu Laajasalo, musiikin monitoimimies Juhani Merimaa sekä kirjailija Leena Lehtolainen.

Elämäni Biisi -ohjelmassa kuullaan tällä kertaa koskettavia ja isoja biisejä!

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Leena Lehtolainen ja Teemu Laajasalo. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Elämäni Biisi,Yle TV1,Leena Lehtolainen,Teemu Laajasalo

Syviä tunteita ja elämän käännekohtia

Nelikon tarinoissa liikutaan syvissä tunteissa ja elämän käännekohdissa. Mukaan mahtuu myös yksi inhokista suosikiksi muuttunut biisi.

Elämänsä biiseiksi neljä vierasta ovat valinneet David Guettan ft. Zara Larssonin This One’s For You sekä Carolan Penkki, puu ja puistotie. Lisäksi kuullaan Leevi and the Leavingsin Ihanasti sanottu ja Queenin Show Must Go On.

Neljä tähtisolistia tulkitsee vieraiden valinnat

Ykkösellä uusintana nähtävässä Elämäni Biisi -sarjassa jokainen vieras tuo mukanaan kappaleen, johon liittyy koskettava, hauska tai vaikuttava tarina hänen elämänsä merkittävistä hetkistä. Studiovieraat yrittävät arvuutella, kenen elämän biisi on kyseessä.

Kymmenosaisessa sarjassa kappaleita esittävät tähtisolistit Irina, Diandra, Jarkko Ahola ja Pepe Willberg sekä kapellimestari Kalle Torniaisen johtama livebändi.

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Katariina Souri ja Juhani Merimaa. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Juhani Merimaa,Katariina Souri,Elämäni Biisi,Yle TV1

Sarjan juontaa pitkän linjan toimittaja ja musiikkialan konkari Katja Ståhl. Ohjelman lopussa kuullaan myös tähtisolisti Irinan elämän biisi, jonka hän itse esittää. Tarina tämän biisin takaa löytyy osoitteesta yle.fi/elamanibiisi. Sarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2019.

Kotikatsomo mukaan arvausleikkiin

Katsojat pääsevät osallistumaan leikkiin tekemällä oman arvausrivinsä ohjelmaan liittyvällä mobiilipelillä.

Elämäni Biisi -jaksopeliä voi pelata studiovieraita vastaan ohjelman aikana, tai kaveripeliä milloin vain omilla elämän biiseillä.

Pelit löytyvät maksuttomasta yle.fi-sovelluksesta – lataa tämän linkin takaa kännykkääsi sopiva sovellusversio. Jos sinulla on jo yle.fi-sovellus asennettuna puhelimeesi, varmista että se on päivitetty uusimpaan versioon.

Jaa pelituloksesi somessa tunnisteella #elämänibiisi ja voita arvonnassa Elämäni Biisi -kangaskassi.

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin 14.3.2020 alkaen klo 22.15, katsottavissa myös Areenassa.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.