Hyppää pääsisältöön

Irina löysi elämänsä biisin Imatrankosken rannalla

Irina esiintyy, Marzi Nyman soittaa kitaraa.
Irina esiintyy, Marzi Nyman soittaa kitaraa. Kuva: Yellow Film & TV Irina,Elämäni Biisi,Marzi Nyman

Irinan elämän biisi on Coldplayn Magic

Irinan ensimmäinen soololevy ilmestyi viisitoista vuotta sitten, ja Irina juhli sitä tämän vuoden keväällä juhlakiertueen merkeissä. Myös uusi albumi on tulossa myöhemmin. Irina tunnetaan muuntautumiskykyisenä ja taitavana laulajana, joka pystyy esittämään uskottavasti mitä tahansa rockista poppiin ja soulista megaballadeihin. Ahkerasti keikkaileva artisti on myös Elämäni Biisi -sarjan tähtisolisti yhdessä Diandran, Jarkko Aholan ja Pepe Willbergin kanssa.

Irina sanoo, ettei hänellä itsellään ehkä ole varsinaista elämän biisiä, vaan enemmänkin useita turvalauluja, joita hän tarvitsee elämän eri vaiheissa. Elämäni Biisi -ohjelmaa varten Irina kuitenkin valitsi yhden kappaleen, jota voisi kutsua hänen elämänsä biisiksi. Brittiläinen Coldplay on aina ollut hänelle rakas bändi, ja hän on kuunnellut paljon bändin musiikkia. Coldplayn Magic-biisi kuitenkin hiipi hänen elämäänsä vähän salakavalasti.

Irina kertoo, ettei ole koskaan kokenut niin puhdistavaa lenkkiä kuin kerran lenkkeillessään Imatrankosken varrella. Hän kuunteli samalla Coldplayn Ghost Stories -levyä, tuijotti Imatrankoskea, kyynelehti tunteiden vallassa ja mietti mielessään, että tämä on kyllä levyjen levy. Kyseisellä albumilla on monta Irinan turvabiisiä, joita hän tuntee tarvitsevansa aika ajoin, mutta erityisesti Magic-kappaleeseen hän palaa yhä uudelleen. Biisissä on Irinan mielestä erityistä taianomaisuutta, samoin kuin joissain ihmissuhteissa. Biisi liittyy Irinan omaan elämään, mutta myös hänelle hyvin rakkaaseen ihmiseen. Sen enempää Irina ei biisin merkityksestä paljasta, loppu jääköön salaisuudeksi.

Irina laulaa.
Irina laulaa. Kuva: Yellow Film & TV Irina,Elämäni Biisi

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin 14.3.2020 alkaen klo 22.15, katsottavissa myös Areenassa.

Pelaa kotipelejä!

Katsojat pääsevät osallistumaan leikkiin tekemällä oman arvausrivinsä ohjelmaan liittyvällä mobiilipelillä.

Elämäni Biisi -jaksopeliä voi pelata studiovieraita vastaan ohjelman aikana, tai kaveripeliä milloin vain omilla elämän biiseillä.
Pelit löytyvät maksuttomasta yle.fi-sovelluksesta - lataa tämän linkin takaa kännykkääsi sopiva sovellusversio. Jos sinulla on jo yle.fi-sovellus asennettuna puhelimeesi, varmista että se on päivitetty uusimpaan versioon.

Jaa pelituloksesi somessa tunnisteella #elämänibiisi ja voita arvonnassa Elämäni Biisi -kangaskassi.