Hyppää pääsisältöön

The Heights, varjojen paratiisi – australialainen draamasarja tornitalon värikkäästä elämästä

Australialainen draamasarja tornitalon värikkäistä asukkaista.
Esikaupungin tornitalossa asuvat Sully (Koa Nuen), Pav (Marcus Graham), Ash (Phoenix Raei), Claudia (Roz Hammond) ja Leonie (Shari Sebbens). Australialainen draamasarja tornitalon värikkäistä asukkaista. Kuva: NBC Universal Yle TV1

TV1 maanantaista perjantaihin 9.9. - 27.9.2019 klo 17.08 - 18.00, uusinta arkisin klo 12.30, Areenassa

Tervetuloa Arcadia Heightsin tornitalon asukkaiden arkeen ja juhlaan! Täällä kukaan ei ole parempi kuin toinen, eikä kukaan kuvittele olevansa toisen yläpuolella.

Sydneyn esikaupunkialueella sijaitsevassa tornitalossa asuu kaikenikäisiä ja eri elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Sulassa sovussa elävät asukkaat kuvastavat australialaisen suurikaupungin moninaisuutta.

Rento ja sympaattinen australialaisdraamasarja The Heights, varjojen paratiisi (7) seuraa kuutta perhettä, jotka sukkuloivat arjen vaatimusten keskellä alati muuttuvassa kaupunkiyhteisössä.

Australialainen draamasarja tornitalon värikkäistä asukkaista.
Kat (Siria Kickett)ja Leonie (Shari Sebbens). Australialainen draamasarja tornitalon värikkäistä asukkaista. Kuva: Bohdan Warchomij / NBC Universal Yle TV1

Vanhempien ja lasten välillä on kipeitä suhteita, mutta myös lämpöä ja rakkautta. Tornitalojen teinit käyvät samaa koulua varakkaampien alueiden lasten kanssa, ja se tietää hiertoa paitsi opettajakunnan kanssa myös oppilaiden välillä.

Sarjan aloitusjaksossa kerrostalon väki viettää pihailupäivää pelaillen ja grillaillen, kun pusikosta kuuluu outoja ääniä. Vastasyntynyt vauva löytyy hylättynä pensaasta, ja sen pelastaminen joukolla kertoo paljon paikan yhteishengestä. Kenen vauva on ja kuka sen hylkäsi?

Australiassa hyvän vastaanoton saaneen sarjan pääosissa näyttelevät Marcus Graham, Shari Sebbens, Roz Hammond, Fiona Press, Dan Paris, Calen Tassone, Saskia Hampele, Phoeniz Raei, Yazeed Daher, Bridie McKim, Mitchel Bourke, Koa Nuen, Cara McCarthy, Carina Hoang, Kelton Pell, Briallen Clarke ja Bernie Davis.

The Heights. Idea ja käsikirjoitus: mm. Warren Clarke, Que Minh Luu, Romina Accurso ja Hannah Chapman. Tuotanto: Matchbox Pictures, For Pete’s Sake Productions, ABC, Australia 2019.

Australialainen draamasarja tornitalon värikkäistä asukkaista.
Renee (Saskia Hampele) ja Mark (Dan Paris). Australialainen draamasarja tornitalon värikkäistä asukkaista. Kuva: Bohdan Warchomij / NBC Universal Yle TV1,The Heights, varjojen paratiisi

Lisää ohjelmasta

Keskustele
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.