Hyppää pääsisältöön

Elämäni Biisi – Juhani, Rosa, Eva ja Jari: Krapulalääke ja pitkän liiton salaisuus

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Katja Ståhlin vieraina ovat Eva Biaudet, Jari Isometsä, Rosa Meriläinen ja Juhani "Tami" Tamminen. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Kuva: HMGvalokuva/Hanna-Maria Gronlund Elämäni Biisi,Eva Biaudet,Jari Isometsä,Katja Ståhl,Rosa Meriläinen,Juhani Tamminen

TV1 lauantaina 9.5.2020 klo 22.25 - 23.10, uusinta perjantaina 15.5. klo 23.10, Areenassa

Musiikki liittyy monilla elämän merkityksellisiin ja ikimuistoisiin hetkiin. Ratkaisevalla hetkellä soi kappale, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen.

Miten paljon musiikki merkitsee ja mikä on se oma, ikimuistoinen kappale? Sen paljastavat urheiluvaikuttaja Juhani “Tami” Tamminen, kirjailija ja Kulta ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen, poliitikko Eva Biaudet sekä hiihtäjänä tunnettu Jari Isometsä.

Elämäni Biisi -ohjelmassa kuullaan tällä kertaa tunteisiin vetoavia biisejä!

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Jari Isometsä ja Eva Biaudet. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Jari Isometsä,Eva Biaudet,Elämäni Biisi,Yle TV1

Pariskunnan autobiisi!

Vieraiden tarinat kertovat muun muassa erosta selviämisestä ja nuoruuden voimasta. Mikä biisi soi joka kerta kun puoliso astui kyytiin autoon? Ja mikä toimi nuorten voimabiisinä?

Elämänsä biiseiksi vieraat ovat valinneet Tom Jonesin Delilah, Cherin Strong enough sekä Kollaa kestää -yhtyeen punkbiisin Jäähyväiset aseille, tällä kertaa hieman erilaisena sovituksena. Yhden biisin eli Hyvällä tuulella esittää yllätyksenä kappaleen alkuperäinen esittäjä, Mikko Kuustonen.

Neljä tähtisolistia tulkitsee vieraiden valinnat

Ykkösellä uusintana nähtävässä Elämäni Biisi -sarjassa jokainen vieras tuo mukanaan kappaleen, johon liittyy koskettava, hauska tai vaikuttava tarina hänen elämänsä merkittävistä hetkistä. Studiovieraat yrittävät arvuutella, kenen elämän biisi on kyseessä.

Kymmenosaisessa sarjassa kappaleita esittävät tähtisolistit Irina, Diandra, Jarkko Ahola ja Pepe Willberg sekä kapellimestari Kalle Torniaisen johtama livebändi.

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Juhani “Tami” Tamminen ja Rosa Meriläinen. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Juhani Tamminen,Rosa Meriläinen,Yle TV1,Elämäni Biisi

Sarjan juontaa pitkän linjan toimittaja ja musiikkialan konkari Katja Ståhl. Ohjelman lopussa kuullaan myös tähtisolisti Pepe Willbergin elämän biisi, tietysti hänen itse esittämänään. Tarina tämän biisin takaa löytyy osoitteesta yle.fi/elamanibiisi. Sarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2019.

Kotikatsomo mukaan arvausleikkiin

Katsojat pääsevät osallistumaan leikkiin tekemällä oman arvausrivinsä ohjelmaan liittyvällä mobiilipelillä.

Elämäni Biisi -jaksopeliä voi pelata studiovieraita vastaan ohjelman aikana, tai kaveripeliä milloin vain omilla elämän biiseillä.

Pelit löytyvät maksuttomasta yle.fi-sovelluksesta – lataa tämän linkin takaa kännykkääsi sopiva sovellusversio. Jos sinulla on jo yle.fi-sovellus asennettuna puhelimeesi, varmista että se on päivitetty uusimpaan versioon.

Jaa pelituloksesi somessa tunnisteella #elämänibiisi ja voita arvonnassa Elämäni Biisi -kangaskassi.

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin 14.3.2020 alkaen klo 22.15, katsottavissa myös Areenassa.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.