Hyppää pääsisältöön

Elämäni Biisi – Juhani, Rosa, Eva ja Jari: Krapulalääke ja pitkän liiton salaisuus

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Katja Ståhlin vieraina ovat Eva Biaudet, Jari Isometsä, Rosa Meriläinen ja Juhani "Tami" Tamminen. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Kuva: HMGvalokuva/Hanna-Maria Gronlund Elämäni Biisi,Eva Biaudet,Jari Isometsä,Katja Ståhl,Rosa Meriläinen,Juhani Tamminen

TV1 lauantaina 10.8.2019 klo 21.15 - 22.00, uusinta sunnuntaina 11.8. klo 18.45, Areenassa

Musiikki liittyy monilla elämän merkityksellisiin ja ikimuistoisiin hetkiin. Ratkaisevalla hetkellä soi kappale, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen.

Miten paljon musiikki merkitsee ja mikä on se oma, ikimuistoinen kappale? Sen paljastavat urheiluvaikuttaja Juhani “Tami” Tamminen, kirjailija ja Kulta ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen, poliitikko Eva Biaudet sekä hiihtäjänä tunnettu Jari Isometsä.

Elämäni Biisi -ohjelmassa kuullaan tällä kertaa tunteisiin vetoavia biisejä!

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Jari Isometsä ja Eva Biaudet. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Jari Isometsä,Eva Biaudet,Elämäni Biisi,Yle TV1

Pariskunnan autobiisi!

Vieraiden tarinat kertovat muun muassa erosta selviämisestä ja nuoruuden voimasta. Mikä biisi soi joka kerta kun puoliso astui kyytiin autoon? Ja mikä toimi nuorten voimabiisinä?

Elämänsä biiseiksi vieraat ovat valinneet Tom Jonesin Delilah, Cherin Strong enough sekä Kollaa kestää -yhtyeen punkbiisin Jäähyväiset aseille, tällä kertaa hieman erilaisena sovituksena. Yhden biisin eli Hyvällä tuulella esittää yllätyksenä kappaleen alkuperäinen esittäjä, Mikko Kuustonen.

Neljä tähtisolistia tulkitsee vieraiden valinnat

Uudessa Elämäni Biisi -sarjassa jokainen vieras tuo mukanaan kappaleen, johon liittyy koskettava, hauska tai vaikuttava tarina hänen elämänsä merkittävistä hetkistä. Studiovieraat yrittävät arvuutella, kenen elämän biisi on kyseessä.

Kymmenosaisessa sarjassa kappaleita esittävät tähtisolistit Irina, Diandra, Jarkko Ahola ja Pepe Willberg sekä kapellimestari Kalle Torniaisen johtama livebändi.

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Juhani “Tami” Tamminen ja Rosa Meriläinen. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Juhani Tamminen,Rosa Meriläinen,Yle TV1,Elämäni Biisi

Sarjan juontaa pitkän linjan toimittaja ja musiikkialan konkari Katja Ståhl. Ohjelman lopussa kuullaan myös tähtisolisti Pepe Willbergin elämän biisi, tietysti hänen itse esittämänään. Tarina tämän biisin takaa löytyy osoitteesta yle.fi/elamanibiisi.

Kotikatsomo mukaan arvausleikkiin

Katsojat pääsevät osallistumaan leikkiin tekemällä oman arvausrivinsä ohjelmaan liittyvällä mobiilipelillä.

Elämäni Biisi -jaksopeliä voi pelata studiovieraita vastaan ohjelman aikana, tai kaveripeliä milloin vain omilla elämän biiseillä.

Pelit löytyvät maksuttomasta yle.fi-sovelluksesta – lataa tämän linkin takaa kännykkääsi sopiva sovellusversio. Jos sinulla on jo yle.fi-sovellus asennettuna puhelimeesi, varmista että se on päivitetty uusimpaan versioon.

Jaa pelituloksesi somessa tunnisteella #elämänibiisi ja voita arvonnassa Elämäni Biisi -kangaskassi.

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin klo 21.15, katsottavissa myös Areenassa.

Keskustele