Hyppää pääsisältöön

Elämäni Biisi – Pekka, Ronja, Minna ja Kari: Aikamatka ja hento ote

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Katja Ståhlin vieraina ovat Kari Kanala, Minna Tervamäki, Ronja Salmi ja Pekka Haavisto. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Kuva: HMGvalokuva/Hanna-Maria Gronlund Yle TV1,Elämäni Biisi,Kari Kanala,Minna Tervamäki,Katja Ståhl,Ronja Salmi,Pekka Haavisto

TV1 lauantaina 23.5.2020 klo 22.55 - 23.40, uusinta sunnuntaina 14.5. klo 14.45 ja perjantaina 29.5. klo 23.20, Areenassa

Musiikki liittyy monilla elämän merkityksellisiin ja ikimuistoisiin hetkiin. Ratkaisevalla hetkellä soi kappale, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen.

Miten paljon musiikki merkitsee ja mikä on se oma, ikimuistoinen kappale? Sen paljastavat poliitikko Pekka Haavisto, kirjailija ja yrittäjä Ronja Salmi, tanssija ja koreografi Minna Tervamäki sekä pastori Kari Kanala.

Nelikon valitsemassa musiikissa liikutaan suomalaisessa mielenmaisemassa, mutta mukaan mahtuu myös kappale rapakon takaa.

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Pekka Haavisto ja Minna Tervamäki. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Pekka Haavisto,Minna Tervamäki,Elämäni Biisi,Yle TV1

Biisi, joka tyhjentää tanssilattian!

Elämäni Biisi -ohjelman mielenkiintoiset tarinat vievät lapsuuteen ja nuoruuteen, ja silloin tehtyihin päätöksiin ja havaintoihin. Mutta kenen elämän biisi pitää aina tanssilattian tyhjänä?

Pekka, Ronja, Minna ja Kari arvuuttelevat toistensa elämän biisejä. Vieraiden voimakappaleina kuullaan Vieno Kekkosen Tähtien kertomaa, Dave Lindholmin Pieni ja hento ote ja Juice Leskisen Musta aurinko nousee. Keneen on tehnyt ikimuistoisen vaikutuksen The B-52’sin Love Shack?

Neljä tähtisolistia tulkitsee vieraiden valinnat

Ykkösellä uusintana esitettävässä Elämäni Biisi -sarjassa jokainen vieras tuo mukanaan kappaleen, johon liittyy koskettava, hauska tai vaikuttava tarina hänen elämänsä merkittävistä hetkistä. Studiovieraat yrittävät arvuutella, kenen elämän biisi on kyseessä.

Kymmenosaisessa sarjassa kappaleita esittävät tähtisolistit Irina, Diandra, Jarkko Ahola ja Pepe Willberg sekä kapellimestari Kalle Torniaisen johtama livebändi.

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Kari Kanala ja Ronja Salmi. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Ronja Salmi,Kari Kanala,Elämäni Biisi,Yle TV1

Sarjan juontaa pitkän linjan toimittaja ja musiikkialan konkari Katja Ståhl. Ohjelman lopussa kuullaan Lenni-Kalle Taipaleen elämän biisi, joka vaikutti voimakkaasti hänen uraansa. Lenni-Kalle esittää kappaleen tietenkin itse. Tarina tämän biisin takaa löytyy osoitteesta yle.fi/elamanibiisi. Sarja on nähty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2019.

Kotikatsomo mukaan arvausleikkiin

Katsojat pääsevät osallistumaan leikkiin tekemällä oman arvausrivinsä ohjelmaan liittyvällä mobiilipelillä.

Elämäni Biisi -jaksopeliä voi pelata studiovieraita vastaan ohjelman aikana, tai kaveripeliä milloin vain omilla elämän biiseillä.

Pelit löytyvät maksuttomasta yle.fi-sovelluksesta – lataa tämän linkin takaa kännykkääsi sopiva sovellusversio. Jos sinulla on jo yle.fi-sovellus asennettuna puhelimeesi, varmista että se on päivitetty uusimpaan versioon.

Jaa pelituloksesi somessa tunnisteella #elämänibiisi ja voita arvonnassa Elämäni Biisi -kangaskassi.

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin 14.3.2020 alkaen klo 22.15, katsottavissa myös Areenassa.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.