Hyppää pääsisältöön

Teemme kuulijoiden tarinoista uusia joululauluja – Anna laulu lahjaksi -joulukonsertissa laulujen tulkkeina tähtiartisteja

Anna laulu lahjaksi artistit studiokuvassa.
Anna laulu lahjaksi -konsertissa esiintyvät Mira Luoti, Irina, Aste, Arja Saijonmaa, Paula Koivuniemi, Antti Ketonen ja Kyösti Mäkimattila. Anna laulu lahjaksi artistit studiokuvassa. Kuva: Jussi Nahkuri / Yle Anna laulu lahjaksi,Mira Luoti,Irina,Paula Koivuniemi,Arja Saijonmaa,Antti Ketonen,Kyösti Mäkimattila,Aste

Uusia joululauluja, tarinoita, tähtiartisteja ja huippumuusikoista koostuva bändi. Näistä aineksista on tehty vuoden sydämellisin joulukonsertti Anna laulu lahjaksi.

Vaikka kesä on vielä parhaimmillaan, tehdään kulisseissa jo joululauluja. Keräsimme vuodenvaihteessa täällä Radio Suomessa kuuntelijoiden tarinoita ja muistoja. Näistä musiikinammattilaiset tekevät lokakuussa julkaistavia ja joulukonsertissa kuultavia upouusia joululauluja.

Kaikki huipentuu puolessa välissä joulukuuta, kun Espoon kulttuurikeskuksen lavalle nousevat Paula Koivuniemi, Arja Saijonmaa, Antti Ketonen, Kyösti Mäkimattila, Aste, Irina ja Mira Luoti.

Seitsemää Suomen eturivin viihdeartistia tahdittaa huippumuusikoista koostuva Marzi & Lenni w/Espoo Gig Band, jota johtavat Marzi Nyman ja Lenni-Kalle Taipale. Konsertin juontaa Radio Suomesta tuttu Tarja Närhi.

Anna laulu lahjaksi Espoon kulttuurikeskuksessa lauantaina 14.12.2019. Joulukonsertti kuullaan suorana lähetyksenä Radio Suomessa ja nähdään televisiossa, TV1:ssä joulupäivän iltana keskiviikkona 25.12.2019. Konsertin voi kuunnella ja katsoa myös Yle Areenasta.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi