Hyppää pääsisältöön

Koe Entisten nuorten sävellahja livenä!

Entisten nuorten sävellahja
Entisten nuorten sävellahja Entisten nuorten sävellahja

Nuorten sävellahjaa kuunneltiin Ylen rinnakkaisohjelmassa lauantaisin jo 1960-luvulla. Ohjelmassa nuoret saivat lähettää toisilleen terveisiä ja toivoa toivemusiikkia, ja toiveen hinta oli nuoren itsensä määrittelemä summa hyväntekeväisyyteen.

Ohjelma jätti jälkensä moneen nuoreen, sillä parhaillaan kuuntelijoita oli yli miljoona!

Vuonna 2008 Yle Radio Suomi aloitti Entisten nuorten sävellahjan (tuttujen kesken "Enska") – ohjelman, jonka myötä Nuorten sävellahjan sukupolvikokemus elää ja voi hyvin.

Huolettomien koulu- ja nuoruusvuosien, biisikertomusten ja musiikkitoiveiden täyttämät terveiset ja haasteet ovat yhtä lennokkaita ja lemmentäyteisiä kuin silloin ennen. Nostalgian, parhaiden bändien ja vinyylisoundin uskolliset ystävät kokoontuvat sankoin joukoin ohjelman äärelle lauantai-iltapäivisin, kuin koko maan kattavaan luokkakokoukseen.

Näe Enska livenä!

Nyt ystävät tuo yhteen Entisten nuorten sävellahja LIVE! Konsertissa pääset kuuntelemaan suositut kappaleet suurina orkesterisovituksina!

Orkesterina tapahtumassa on Oulu Sinfonia johtajanaan Jukka Myllys. Solisteina taas häärivät, Heikki Salo, Vicky Rosti, Sami Pitkämö ja Emma Salokoski. Konsertin sisällön ovat päätteneet kuulijat biisitoiveillaan.

Entisten Nuorten Sävellahja LIVE! -konsertin juontaa Enskasta tuttu Jari Vesa. Konsertti taltioidaan ja lähetetään myöhemmin Yle Radio Suomessa.

Konsertti järjestetään Oulun Club Teatrialla perjantaina 6.9.

Huomaathan, että Entisten nuorten sävellahja LIVE! on K-18.

Entisten nuorten sävellahjan keräyskohteen löydät täältä!

Kuuntele Enska Yle Areenasta:

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi