Hyppää pääsisältöön

Hiukkasfyysikko vaihtoi opetuksen sidontavideoihin - palkka tuplaantui

Sidottu nainen
Sidottu nainen Fetisismi

Brittejä pidetään usein pidättyväisinä mutta toisaalta rivoina ihmisinä. Tuoreessa dokumentissa kerrotaan fetissivideoista, joissa esintyy mm. poolopaitoja, nallekarkkeja ja korvapuikkoja.

Kinky Business -dokumentti alkaa upeista nummimaisemista. Aviopari Hywel ja Joceline ovat ostaneet unelmiensa kodin. Idyllinen maalaistalo kätkee sisuksiinsa mielenkiintoisen salakammion, sitomisleikkien kellarin.

- Kun näimme kellarin, päätimme ostaa talon, onnellilselta vaikuttava pari kertoo.

Hywel oli ennen hiukkasfyysikko, mutta nyt hän keskittyy valokuvaamiseen.

Joceline on malli ja näyttelijä. Hän kertoo harrastavansa paljon sidontaa ja läpsimistä.

- Läpsitkö sinä vai läpsitäänkö sinua?, toimittaja kysyy Jocelinelta. - En tykkää läpsiä. Minua läpsitään!, Joceline kiteyttää.

Kinky Business -dokumentin nainen poseeraa
Kinky Business -dokumentin nainen poseeraa Fetisismi
Joceline on alistuva heteronainen ja minä olen dominoiva heteromies

Pariskunnalla on selvät roolit. Hywel kertoo, että hänelle tärkeintä on olla se, joka hallitsee. - Joceline on alistuva heteronainen ja minä olen dominoiva heteromies. Fantasiamme sopivat siis hyvin yhteen.

Hywel ja Joceline ovat tehneet fetissistään itselleen työn. Heidän tuotantoyhtiönsä on erikoistunut sidontavideoihin. Hywel kertoo, että heidän nettisivustaan saa palkkaa tuplasti paremmin kuin hänen yliopistonopettajan virastaan. - Päätin alkaa hankkia elantoni näin, Hywell ynnää.

Ystävät ovat suhtautuneet fetissiin hyvin, lähinnä nauraen. - He eivät yllättyneet, sillä olemme asiassa hyvin avoimia, pariskunta kertoo hymyillen.

Kinky Business -dokumentin nainen syö nallekarkkeja
Kinky Business -dokumentin nainen syö nallekarkkeja Fetisismi

Brittidokumentti Kinky Business kertoo ihmisistä, jotka tekevät rahaa erikoisilla fetisseillä. Mukana on mm. korvanpuhdistuksesta kiihottuvia, nallekarkin syöntiä haluavia ja tietysti yltä päältä kermavaahtoisesta kumppanista nauttivia. Seksuaalista tyydytystä voi saada mitä ihmeellisimmistä asioista ja netin ansiosta erilaisten fetissien harrastajat löytävät toisensa.
Kinky Business -dokumentin nainen poseeraa
Kinky Business -dokumentin nainen poseeraa Fetisismi

Lisää ohjelmasta

Lue myös - yle.fi:stä poimittua