Hyppää pääsisältöön

Nuorta rakkautta, jääkiekkoa, kilpailua - suosittu nuorisodraama Eagles nyt Areenassa!

Sarjan päähahmot, nuoret lukiolaiset, istuvat jäähallin katsomossa katsoen kameraan. Kolme tyttöä ja kaksi poikaa.
Eagles-sarjan päähahmot vasemmalta oikealle: Klara (Sarah Gustafsson), Elias Kroon (Edvard Olsson), Felicia Kroon (Alva Bratt), Amie (Yandeh Sallah), Ludvig "Ludde" (Adrian Öjvindsson). Sarjan päähahmot, nuoret lukiolaiset, istuvat jäähallin katsomossa katsoen kameraan. Kolme tyttöä ja kaksi poikaa. Kuva: Yle teini-ikäiset,nuorisodraama,Eagles-sarja

Eagles on vahva nuorisodraama 16-18-vuotiaista lukiolaisista pienessä ruotsalaiskaupungissa, joiden ystävyys, kilpailu ja rakkaus sekoittuu ankaraan jääkiekkoon ja unelmiin toisenlaisesta tulevaisuudesta. Tänä keväänä Ruotsissa suureen suosioon nousseen sarjan ensimmäinen tuotantokausi on nyt katsottavissa Areenassa!

Sarja alkaa, kun entinen NHL-tähti Mats Kroon muuttaa Bostonista takaisin Ruotsiin vanhalle kotiseudulleen Oskarshamniin perheensä kanssa. Hänen lapsillaan, somevaikuttaja Felicialla ja lätkäkyky Eliaksella, on omat haasteensa sopeutua elämään pikkukaupungissa, jossa kaikki tuntuvat tietävän toistensa asiat - niin hyvässä kuin pahassakin. Perheen arjesta tehtiin realitysarja heidän vielä asuessaan Yhdysvalloissa, joten kaikkien tuntemat julkkissisarukset aiheuttavat kuhinaa sekä jäähallin pukukopissa että lukion käytävillä.

Nuori jääkiekkoilija Elias Kroon istuu pukukopissa jääkiekkopaita yllään ja katsoo kameraan.
Elias on Oskarshamnin uusi kiekkotoivo. Nuori jääkiekkoilija Elias Kroon istuu pukukopissa jääkiekkopaita yllään ja katsoo kameraan. Kuva: Yle jääkiekko,nuorisodraama,Eagles-sarja

Felicia yrittää löytää uusia ystäviä samalla, kun luokkakaverit vierastavat tämän somejulkkiksen asemaa ja Elias joutuu kohtaamaan paineet jääkiekkojoukkueen uutena lupauksena. Oskarshamnissa jääkiekko on iso asia, ja Eliaskin haaveilee urasta jääkiekon huipulla isänsä jalanjäljissä. Mutta sitten Felicia rakastuu veljensä pahimpaan kilpakumppaniin Ludvigiin eli Luddeen. Miten pikkukaupungin lukion pelisäännöt muuttuvat ja miten Elias reagoi?

Nuoret Felicia ja Ludvig lähekkäin. Felicia katsoo alas puhelintaan ja Ludvig katsoo Feliciaa ihastuneena.
Felicia ja Ludde ihastuvat toisiinsa nopeasti. Nuoret Felicia ja Ludvig lähekkäin. Felicia katsoo alas puhelintaan ja Ludvig katsoo Feliciaa ihastuneena. Kuva: SVT nuorisodraama,Eagles-sarja

Kiinnostavien hahmojen, jännittävien käänteiden ja dramaattisten suhteiden vyyhtiä säestää laadukas musiikki: jaksoissa kuullaan mm. Grimesin, Chvrchesin, Aviciin ja Diplon kappaleita.

Eaglesin ensiesitys oli Ruotsissa SVT Play -suoratoistopalvelussa tänä keväänä saavuttaen suuren suosion: se keräsi keskimäärin yli 410 000 katsojaa jaksoa kohden. Menestystä niittäneelle sarjalle onkin jo tilattu toinen tuotantokausi, joka myös tullaan näkemään tulevaisuudessa Ylellä!

Ystävykset Felicia ja Amie katsovat kameraan hymyillen.
Felicia löytää Amiesta uuden ystävän. Ystävykset Felicia ja Amie katsovat kameraan hymyillen. Kuva: Yle nuorisodraama,Ruotsalaiset tv-ohjelmat,Eagles-sarja

Eaglesin ensimmäinen tuotantokausi nyt kokonaan Areenassa!

Lisää ohjelmasta

Lue myös - yle.fi:stä poimittua