Hyppää pääsisältöön

Tässä ovat 8. kauden Sohvaperunat: Uusia kasvoja sekä paluun tekevä tuttu poppoo!

Kuvassa Soile ja Jorma, Jarno ja Perttu, Juha ja Markus, Juoko ja Esko, Iida ja Nelli sekä sohvalla Eila, Minna ja Olli.
Kauden 8 Sohvaperunoita: Soile ja Jorma, Jarno ja Perttu, Juha ja Markus, Juoko ja Esko, Iida ja Nelli sekä sohvalla Eila, Minna ja Olli. Uudet jaksot Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa 6.9.2019 alkaen. Kuvassa Soile ja Jorma, Jarno ja Perttu, Juha ja Markus, Juoko ja Esko, Iida ja Nelli sekä sohvalla Eila, Minna ja Olli. Kuva: Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu. Sohvaperunat

Parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla jo kolme kertaa palkittu Sohvaperunat jatkuu uusin jaksoin perjantaina 6.9. Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa. Kahdeksannella kaudella mukaan sohvisjoukkoon liittyvät helsinkiläiset Esko ja Jouko ja hämeenlinnalaiset Juha ja Markus – sekä paluun ohjelmaan tekevät lohjalaiset Eila, Minna ja Olli! Katso jutun lopusta, ketkä edelliskausien perunoista jatkavat mukana.

Sohvaperunoihin etsittiin alkukesästä 2019 uusia sohviksia ja kansa innostui. Hakemuksia tuli tuhansia! Koekuvausten kautta Ylen suosikkiohjelman kahdeksannelle kaudelle löydettiin jälleen uusia perunoita. Tässä he ovat!

Jouko ja Esko, Helsinki

Jouko ja Esko istuvat sohvalla ja nauravat.
Jouko ja Esko ovat uusia sohvaperunoita. Jouko ja Esko istuvat sohvalla ja nauravat. Kuva: Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu. Sohvaperunat

Jouko ja Esko viettävät mukavasti eläkepäiviään Helsingissä. Päivät kuluvat Eskon puuhastellessa pihamaalla ja Jouko viihtyy lintu- ja luontoharrastuksen parissa. Telkkarista katsellaan mieluiten ajankohtais- ja asiaohjelmia, erilaiset realityt aiheuttavat lähinnä halun vaihtaa pikaisesti kanavaa. Tältä sohvalta ei mielipiteitä ja puhetta puutu!

Juha ja Markus, Hämeenlinna

Juha ja Markus hymyilevät sohvalla.
Juha ja Markus ovat mukana Sohvaperunoiden 8. kaudella. Juha ja Markus hymyilevät sohvalla. Kuva: Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu. Sohvaperunat

Sähköasentajakaverukset Juha ja Markus ovat tutustuneet alun perin alan opintojen parissa ja työskentelevät nykyään myös työparina. Sen lisäksi he viettävät aikaa yhdessä myös vapaa-ajallaan. Markus yrittää omien sanojensa mukaan harrastaa salilla käymistä, Juha ei edes yritä vaan liikkuu mieluiten fillarilla tai vesijetillä. Televisiosta seurataan rikossarjojen lisäksi urheilua ja erityisesti moottoriurheilu on kaverusten mieleen.

Eila, Minna ja Olli, Lohja

Eila, Minna ja Olli istuvat sohvalla.
Eila, Minna ja Olli tekevät paluun Sohvaperunoihin syksyllä 2019! Eila, Minna ja Olli istuvat sohvalla. Kuva: Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu. Sohvaperunat

Kausilla 2–6 mukana ollut Lohjan trio tekee kaivatun paluun Eilan uudelle keltaiselle nahkasohvalle! Räväkät ystävykset Eila ja Minna pääsevät jälleen elämään tunteella ohjelmien mukana, ja Minnan poika Olli osallistuu keskusteluun aina kun puhelimeltaan ehtii. Erityisesti musiikkiohjelmat ja kotimainen draama miellyttävät teatteriharrastajaleidejä, ja erilaisissa visailuissa Ollikin usein osallistuu taisteluun tositietäjän tittelistä. Mikäli telkkarista tulee urheilua, Olli kannustaa, Minna herkistyy ja Eila keskittyy entistä tarkemmin käsitöidensä maailmaan.

Mukana yhteensä 21 kokoonpanoa

Sohvaperunoiden 8. kaudella mukana jatkavat jo aiemmilta kausilta tutut oululaiset Linda ja Jani ja heidän poikansa Daniel ja Samuel sekä pariskunta Mici ja Maicci.

Turusta tv:tä katselevat sporttinen perhe Laura, Ville, Akseli ja Aamos sekä kaverukset Jussi-Pekka ja Jarno. Rovaniemeä edustaa tv:tä keittiössään katseleva aviopari Jorma ja Soile.

Helsingistä mukana ovat Lauttasaaren seniorikodin Ukkiskerhon jäsenet Henkka ja Åke, ystävykset Jari ja Sanna, pariskunta Jarno ja Perttu, kaverit Iida ja Nelli, bestikset Sanna ja Pinja, sisarukset Salli ja Teemu, ystäväkaksikko Monna ja Iris sekä pariskunta Inka ja Olli-Pekka.

Kaverukset Omar ja Mika jatkavat sohvaperunointia Espoossa ja ystävykset Tanja ja Sannis ja Sanniksen Ruusa-tytär Nousiaisissa. Mukana menossa jatkavat myös ranualaiset äiti ja tytär Marja ja Eija!

Riihimäellä tv:tä tuijottavat kaverukset Jani ja Simo sekä viisihenkinen perhe Susanna, Mika, Annika, Olivia ja Veera.

Sohvaperunoiden 8. tuotantokaudessa on 11 uutta jaksoa. Lisäksi 30.8. nähdään 7. kauden parhaista paloista koottu Best of -jakso.

Sohvaperunoiden kaudet 1-7 ovat katsottavissa täältä.

Sohvaperunoiden uusi, 8. tuotantokausi alkaa perjantaina 6.9.2019 klo 21.00 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua