Hyppää pääsisältöön

Strömsö tarvitse apuasi – jaa parhaat arjen kasvisruokaohjeesi Vegevalinta-kampanjassa

Strömsön kokki Anders Samuelsson
Anders Samuelsson toivoo, että juuri sinä osallistut jakamalla parhaan kasvisruokaohjeesi kanssamme. Strömsön kokki Anders Samuelsson Kuva: Siv Wester Anders Samuelsson,vihannekset,kasvisruoka

Kaikkien tulisi syödä enemmän kasviksia, vaikka se ei aina ole kovin helppoa. Strömsö lanseeraa nyt Vegevalinta-kampanjan, jonka tavoitteena on koota hyväksi havaittuja arjen kasviruokaohjeita yhteiseen Vegevalinta-keittokirjaan.

Miksi teemme tämän? Ruokaohjeitahan on olemassa yllin kyllin. Uskomme kuitenkin, että juuri sinun tietojasi ja kokemuksiasi arjen kasvisruoista hyödyntämällä kasvisten käytön lisäämisestä tulee helpompaa kaikille. Se mikä toimii sinun arjessasi, toimii todennäköisesti myös muiden.

Kun keräämme teidän lempiruokianne ja tarjoamme ne kätevässä paketissa, kasvisten käytön lisäämisestä tulee todella helpompaa. Toivomme, että Vegevalinta-keittokirja alentaa rimaa ja tuo iloa kasvisruokien tekemiseen. sanoo Strömsön kokki Anders Samuelsson.

Vihanneksia puulaatikossa.
Vegevalinta vihreämmän arkiruoan puolesta. Vihanneksia puulaatikossa. Kuva: Yle/Matias Jungar Strömsö (tv-ohjelma),vihannekset

Osallistu rohkeasti – kynnys on matala

Otamme vastaan kaikenlaiset kasvisruokaohjeet. Voit osallistua, olitpa sitten vannoutunut vegeveteraani tai kasvisruokien keltanokka, joka on juuri löytänyt uuden suosikkireseptin. Strömsön kokki Anders Samuelsson valikoi kaikista saamistamme ruokaohjeista koosteen. Valmistamme ruoat ja esittelemme ne nettisivuillamme ja yhteisessä kasviskeittokirjassamme, joka julkaistaan digitaalisesti syksyn aikana.

Haluan olla mukana – kuinka toimin?

Toivomme ainoastaan, että kirjoitat nimesi ja kerrot lyhyesti, mikä tekee valitsemastasi ruokaohjeesta hyvän ja jakamisen arvoisen. Haluamme myös tietää, kuka se on laatinut, ellei se ole omasi.

Voit osallistua lähettämällä reseptin (viimeistään 15.9) WhatsAppilla numeroon 044 421 4632, sähköpostilla osoitteeseen stromso@yle.fi tai täyttämällä lomakkeen.

Arvomme kaikkien Vegevalinta-kampanjaan osallistuneiden kesken Strömsö-kasseja.

Kiitos että olet mukana!

Täytä lomake.
Kommentit

Strömsö

Strömsö Instagramissa

Ruudussa