Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Biologia pääkuva

2019 syksy: biologia

Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

Ylioppilastutkintolautakunnan laatimat biologian yo-koe ja hyvän vastauksen piirteet

Treenaa Abitreenien harjoittelukokeella

Abitreenien harjoittelukoe perustuu Ylioppilastutkintolautakunnan tekemään syksyn 2019 biologian ylioppilaskokeeseen.

Huomioi harjoittelussa, että vastaukset tallentuvat vain silloin, jos kirjaudut Yle Tunnuksella. Osassa oppiaineista voit vastauksiesi jälkeen verrata omaa vastaustasi Ylioppilastutkintolautakunnan laatimiin hyvän vastauksen piirteisiin.

Biologian yo-koelähetys

Lähetyksessä Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijat vastaavat abien kysymyksiin päivän kokeesta ja pohtivat, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Lähetys on katsottavissa Yle Areenassa koepäivänä klo 18 alkaen.

Millainen biologian koe mielestäsi oli?

Juuri sopiva
35% (1017 ääntä)
Melko vaativa
35% (1019 ääntä)
Aika helppo
14% (417 ääntä)
Aivan liian vaikea!
11% (310 ääntä)
Tosi helppo!
5% (140 ääntä)
Ei mikään edellisistä, kerro kommenteissa ↓
1% (39 ääntä)
Ääniä yhteensä: 2942

Fiilis biologian kokeen jälkeen?

Ihan jees.
39% (959 ääntä)
Positiivisesti yllättynyt.
24% (602 ääntä)
Pettynyt.
18% (441 ääntä)
Ihan hajalla.
11% (277 ääntä)
Voittajafiilis!
6% (157 ääntä)
Ei mikään edellisistä, kerro kommenteissa ↓
1% (26 ääntä)
Ääniä yhteensä: 2462
Kommentit
  • 2020 syksy: biologia

    Biologian yo-koe ja vastaukset.

    Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio julkaistaan ja hyvän vastauksen piirteet yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2020 kevät: biologia

    Biologian yo-koe ja vastaukset.

    Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio julkaistaan ja hyvän vastauksen piirteet yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.