Hyppää pääsisältöön

Yle isännöi media-alan huippukonferenssia – PBI 2019 kerää maailman yleisradiojohtajat Helsinkiin

PBI2019 logo.
PBI on maailmanlaajuinen yhteisö, johon kuuluu yli 80 julkisen palvelun mediayhtiötä jokaisesta maanosasta. PBI2019 logo. Yle,pbi2019

Public Broadcasting International 2019 -konferenssi (PBI) järjestetään Helsingin Musiikkitalossa 9.–11.9.2019.

Yle järjestää ensi viikolla maailman yleisradioyhtiöille suunnatun PBI 2019 -konferenssin. Tapahtuma tarjoaa katsauksen alan kiinnostavimpiin trendeihin ja innovaatioihin sekä näkemyksen niiden vaikutuksista julkisen palvelun yhtiöiden toimintaan.

"Olen iloinen, että voimme kokoontua tämän ainutlaatuisen ja kansainvälisen yhteisön kanssa nyt ensi kertaa Suomessa. Helsingin PBI-konferenssin punaisena lankana on julkisen palvelun merkitys ja arvo yhteiskunnalle", sanoo Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila.

Konferenssissa keskustellaan muun muassa demokratian ja median suhteesta sekä yhteistyön merkityksestä mediakentällä.

PBI on maailmanlaajuinen yhteisö, johon kuuluu yli 80 julkisen palvelun mediayhtiötä kaikista maanosista. Kerran vuodessa pidettävä konferenssi on suunnattu mediayhtiöiden edustajille, asiantuntijoille ja toimittajille. Tänä vuonna osallistujia on ilmoittautunut mukaan noin 30 maasta.

Tapahtuma järjestettiin viime vuonna Soulissa, Etelä-Koreassa.