Hyppää pääsisältöön

Jepu Neulanen kummastelee ihmiselämää ystävineen Pikku Kakkosessa.

Vomppa O, Jöns Jupeli ja Jepu Neulanen
Vomppa O, Jöns Jupeli ja Jepu Neulanen Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Jepu Neulanen

Pikku Kakkosen katsojille jo tutuksi tulleen oravatyttö Jepu Neulasen tuoreita edesottamuksia nähdään Pikku Kakkosen sunnuntai-aamuissa 22.9. alkaen.
Puiston takametsässä asustava Jepu kummastelee ihmiselämää yhdessä cityrusakko Jöns Jupelin, sekä uuden kaverinsa mäyräpoika Vomppa O:n kanssa.

Kaverukset ihmettelevät aidan takaa ihmisten kummia puuhia. Mitä ihmettä rannekellolla tehdään? Entä mitä kaverusten pitäisi tehdä Jepun löytämällä matkalipulla, joka Jönsin koululaiselta saamien tietojen mukaan "velvoittaa ihmisen lähtemään kotoaan pois"?

Kolmikko törmää joka jaksossa myös kysymyksiin ystävyydestä; voivatko niin erilaiset eläimet kuin mäyrä, rusakko ja orava oikeastaan edes olla ystäviä? Entä miten sujuu majaleikki, jos yksi haluaa määrätä kaikesta?

Joulun alla Jepun metsään on luvassa yllätys, kun maat ja mannut peittää ihana ensilumi. Villin oravatytön luottoystävä Pulutulkku, Pökö ja Keppuli, sekä metsän pientä hyönteisväkeä tavataan myös joka jaksossa.
Siispä: puiston portin taa sun kannattaa nyt kurkistaa. "Hyvä Jepu, oikein hyvä!"

Komediallinen draamasarja Jepu Neulanen Pikku Kakkosessa su. 22.9.2019 alkaen.
Sarja katosttavissa myös Yle Areenassa.

Lisää ohjelmasta

  • Pikku Kakkosen 10 nopeaa jouluyllätystä

    Poimi ideoita nopeasti toteutettaviin yllätyksiin.

    Poimi Pikku Kakkosen askartelutiimin suunnittelemat, nopeasti toteutettavat ideat ilahduttamaan omaa joulun odotusta. Monet pienistä jouluyllätyksistä sopivat myös lahjoiksi tärkeille ihmisille.

  • Lukivalmiudet johtavat kohti koulutietä

    Ympäristön tuellakin on merkitys lukuvalmiuden kehitykseen.

    Ennen kouluikää lapsille kehittyy monenlaisia taitoja. Lukemisen ja kirjoittamisen kannalta olennaisia taitoja kutsutaan lukivalmiuksiksi. Varhaisella kielellisellä vuorovaikutuksella ja ympäristön tuella on merkitystä lukemisen valmiuksien kehittymiseen.