Hyppää pääsisältöön

LOVEband vahvistuu naisenergialla: Eva Louhivuori ja Hanna Pakarinen tarttuvat mikkiin

Eva Louhivuori ja Hanna Pakarinen lähikuvassa selät vastakkain. Evalla on ruskea ja Hannalla petroolin sininen paita. Molemmilla on tummanruskeat hiukset.
Eva Louhivuori ja Hanna Pakarinen ovat LOVEbandin uudet naisvahvistukset. Eva Louhivuori ja Hanna Pakarinen lähikuvassa selät vastakkain. Evalla on ruskea ja Hannalla petroolin sininen paita. Molemmilla on tummanruskeat hiukset. Kuva: Atte Mäläskä SuomiLOVE,eva louhivuori

SuomiLOVEn LOVEband vahvistuu alkavalla kuudennella kaudella upealla naisenergialla, kun Osmo Ikosen lisäksi LOVEbandiin liittyvät vahvaääninen Hanna Pakarinen sekä sielukas tulkitsija, Eva & Manu -duosta tuttu laulaja-lauluntekijä, Eva Louhivuori.

– Minulla on loputon tarve tutkia elämää: ihmisyyttä, kirjoittaa lauluja, esittää lauluja, tulkita tarinoita. Rakastan suomalaista musiikkia ja olen haaveillut pääseväni esittämään vielä enemmän meidän kaikkien biisejä, meidän suomalaisten tarinoita. En pysty kuvittelemaan siihen luontevampaa ja kotoisampaa paikkaa kuin LOVEband. Ja kaiken lisäksi, saan upeat solistikollegat Osmon ja Hannan vierelleni, iloitsee Louhivuori.

Myös Pakarinen odottaa malttamattomana päästä tulkitsemaan suomalaisten tarinoita LOVEbandin säestyksellä.

– Viimeisen vuoden olen ollut pääasiassa kotona pienen pojan kanssa, mutta nyt on ihana palata takaisin työelämään näin hienon duunin myötä! LOVEband on ihan ”dream come true” ja superhienoa päästä laulamaan paljon upeita versioita lauluista näitten huippuammattilaisten kanssa! Tästä tulee niin kivaa, hehkuttaa Pakarinen.

Laulajatrion lisäksi LOVEbandin kokoonpanossa nähdään tuttuun tapaan kipparina Ako Kiiski ja jäseninä Aleksi Ahoniemi, Jukka Eskola, Joonas Kaikko, Joonas Kasurinen, Mikko Kosonen, Ville Nurmi, Lasse Piirainen, Antti Rissanen, Lenni-Kalle Taipale sekä Kalle Torniainen. Juontajina jatkavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Kuustonen.

Juontajat Jenni Pääskysaari ja Mikko Kuustonen taustallaan LOVEband,
Jenni Pääskysaari ja Mikko Kuustonen jatkavat SuomiLOVEn juontajina. Juontajat Jenni Pääskysaari ja Mikko Kuustonen taustallaan LOVEband, Kuva: Atte Mäläskä SuomiLOVE,loveband

SuomiLOVEn kuudes kausi käynnistyy YLE TV1 -kanavalla 21. joulukuuta. Kymmenjaksoinen kausi huipentuu päätöskonserttiin Helsingissä, karkauspäivänä 29.2.2020.

Mukaan kuvauksiin!

SuomiLOVEa kuvataan Tampereen Mediapoliksessa 24.9.–9.10.2019. Yleisöilmoittautuminen on käynnissä täällä.

Lisää ohjelmasta