Hyppää pääsisältöön

Sydänsuruista syntyy parasta taidetta - Herra Ylppö ja EX viikon voittaja Levylautakunnassa

Vasemmalla Ylen musiikkituottaja Jami Liukkonen tummassa t-paidassa. Keskellä The 69 Eyes-yhtyeen laulaja Jyrki 69 päällään musta nahkatakki ja aurinkolasit. Oikealla laulaja Mikko Harju valkoisessa neulepaidassa.
Vasemmalla Ylen musiikkituottaja Jami Liukkonen tummassa t-paidassa. Keskellä The 69 Eyes-yhtyeen laulaja Jyrki 69 päällään musta nahkatakki ja aurinkolasit. Oikealla laulaja Mikko Harju valkoisessa neulepaidassa. Kuva: Tero Ylioja / YLE Levylautakunta,The 69 Eyes,Yle Radio Suomi,Mikko Harju,Yle,Jyrki 69

Levylautakunnassa uutta musiikkia arvioimassa olivat The 69 Eyes-laulaja Jyrki 69, laulaja Mikko Harju ja Jami Liukkonen.

1. Herra Ylppö & EX - Parisängyn lakanat (J.Anttila, H.Moeni, Herra Ylppö / Herra Ylppö) 23 pistettä

Maj Karma-yhtyeessäkin laulava Herra Ylppö kävi läpi kivuliaan avioeron, ja sen aiheuttamaa tuskaa hän on nyt suodattanut ensi vuoden alussa ilmestyvälle Lovi-albumille.

2. The Who: Ball and Chain (P.Townshend) 21 pistettä

Jo 55 vuotta sitten ensimmäisen keikkansa tehnyt The Who julkaisee 13 vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia sisältävän albumin Who marraskuussa.

3. Alicia Keys & Miguel – Show Me Love (A.Keys, M.Pimentel, M.Matthews, D.Peterson) 19 pistettä

Yksi viimeisten vuosikymmenten upeimmista laulajista on julkaisemassa uransa seitsemättä studioalbumia. Mukaan Alicia Keys on saanut vuonna 2017 Oscarin Remember Me-kappaleen esittämisestä napanneen Miguelin.

4. Tarmo: Jeespoks ja näkemiin (T.Veijonen, S.Törmä, A.Rannila) 18 pistettä

Lihatiskiltä keikkalavoille! Lihamestari Tarmona aloittanut artisti pääsi menneenä kesänä festarikeikkojen makuun ja tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Kieliposkessa tehtyä, mutta samalla koskettavaa musiikkia on vaikea arvioida. Se pitää itse kuulla.

5. Kasmir: Aamu (T.Kirjonen, A.Kaunisvesi, O.Uusitalo) 14 pistettä

Yhtenä Suomen kovimmista laulajista pidetyltä Kasmirilta on ilmestymässä uran kolmas sooloalbumi Jälki. Sen kolmantena singlenä on julkaistu raastavasta ikävästä kertova Aamu.

6. Maiju Lehti: Mitä, jos? (M.Lehti) 13 pistettä

Nostalgisen iskelmän ja folkpopin rajoilla leikittelevä helsinkiläinen Maiju Lehti julkaisi juhannuksen tienoilla ensimmäisen singlensä Miehen metsästys. Nyt on toisen singlen vuoro.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi