Hyppää pääsisältöön

Abitreenien yo-koelähetys: reaali I, syksy 2019

Abitreenien yo-koelähetyksessä käydään läpi psykologian, historian ja biologian yo-kokeet ja pohditaan, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Keskustelemassa on Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijoita, aineenopettajia ja kokeen tehneitä kokelaita.

Lähetyksen aikataulu

Psykologia noin kello 18.00–18.50

Lähetysvieraina:
Anu-Katriina Pesonen, YTL:n asiantuntija
Atte Tahvanainen, opettaja
Liisa Timonen, lukiolainen

Historia noin kello 18.50–19.40

Lähetysvieraina:
Jussi Hanska, YTL:n asiantuntija
Nina Penttinen, opettaja
Matias Laukkanen, lukiolainen

Biologia noin kello 19.40–20.30

Lähetysvieraina:
Timo Saarinen, YTL:n asiantuntija
Maija Flinkman, opettaja
Emilia Paasonen, lukiolainen

Lähetyksen juontaa Jenni Honkanen.

Juttua muokattu 25.9. klo 14:06: Juontajan tiedot päivitetty.

Kommentit
 • Abitreenien yo-koelähetys: reaali 31.3., kevät 2021

  Lähetyksessä keskustellaan päivän yo-kokeista.

  Abitreenien yo-koelähetyksessä käydään läpi terveystiedon ja kemian yo-kokeet ja pohditaan, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Keskustelemassa on Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijoita, aineenopettajia ja kokeen tehneitä kokelaita.

 • 2021 kevät: venäjä pitkä oppimäärä

  Venäjän pitkän oppimäärän yo-koe ja oikeat vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

 • 2021 kevät: saksa pitkä oppimäärä

  Saksan pitkän oppimäärän yo-koe ja oikeat vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.