Hyppää pääsisältöön

Kettu – saksalaisdekkarin rikostutkijat kirjavien juttujen kimpussa

Saksalaissarjojen klassikko palaa ruutuun uusin jaksoin.
Ylikomisario Richard Vossin roolissa jatkaa Jan-Gregor Kremp. Saksalaissarjojen klassikko palaa ruutuun uusin jaksoin. Kuva: Hendrik Heiden / Neue Müchner Fernsehproduktion Yle TV1,Jan-Gregor Kremp,kettu

TV1 arkisin 2. - 18.6.2020 ja 19.6. - 3.7.2020 klo 11.50 - 12.50, Areenassa

Saksalaisten poliisisarjojen klassikko Kettu (12) palaa Ykkösen arkipäivien ohjelmistoon. Kesän aikana nähdään uusintana kahdeksan vuonna 2017 valmistunutta jaksoa ja seitsemän vuonna 2018 valmistunutta jaksoa.

Ylikomisario Richard Vossin (Jan-Gregor Kremp) apuna ovat tutut rikosetsivät Tom Kupfer (Ludwig Blochberger) ja Anna Lorenz (Stephanie Stumph) sekä kuolinsyyntutkija, tohtori Franziska Sommerfeld (Christina Rainer).

Tiivis tutkijatiimi jätti yhden aikakauden taakseen keväällä 2018, kun kollegat saattelivat rikoskomisario Gerd Heymannin (Michael Ande) eläkkeelle haikeissa tunnelmissa.

Saksalaissarjojen klassikko palaa ruutuun uusin jaksoin.
Kettu-sarjan Jan-Gregor Kremp, Ludwig Blochberger, Christina Rainer ja Stephanie Stumph. Saksalaissarjojen klassikko palaa ruutuun uusin jaksoin. Kuva: Erika Hauri / ZDF Yle TV1,kettu

Münchenin kaupungin murharyhmä puurtaa suurkaupungin kaduilla kirjavien rikosjuttujen kimpussa.

Saksalaissarjan jaksossa tutkitaan muun muassa radiojuontajan ja menestyneen kirurgin kohtaloa. Entä mitä tapahtuu, kun kaksi kilpailevaa jengiä hurvittelee laittomissa katuajoissa. Ylikomisario Voss saa itsekin painaa kunnolla kaasua ennen kuin totuus on kaivettu esiin.

Vossin tiimi tutkii myös tunnetun kampaajan tapausta ja aloittelevan yrittäjän kimuranttia juttua. Syrjäisen parkkipaikan uhri ja levy-yhtiön pomon kohtalo eivät niinikään päästä rikostutkijoita helpolla.

Der Alte. Tuotanto: Neue Münchner Fernsehproduktion, ZDF, Saksa, 2017 - 2018. Sarjan jaksot on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2018 ja 2019.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.