Hyppää pääsisältöön

Ruoasta ja rakkaudesta – ravintolamaailmaan sijoittuvaa herkullista brittidraamaa

Ravintolamaailmaan sijoittuvaa brittidraamaa rakkaudesta, valheista ja petoksesta.
Sam (Emilia Fox, vas.) ja Gina (Dawn French), vaimo ja ex-vaimo. Ravintolamaailmaan sijoittuvaa brittidraamaa rakkaudesta, valheista ja petoksesta. Yle TV1,Emilia Fox,Dawn French,Ruoasta ja rakkaudesta

TV1 maanantaista perjantaihin 30.9. - 3.10.2019 klo 17.10 - 18.00 (1. kausi), 4. - 9.10. (2. kausi) ja 10. - 15.10. (3. kausi), uusinta seuraavana arkipäivänä klo 12.30, Areenassa 30 päivää

Julkkiskokki Leo Vincentin (Iain Glen, Jack Taylor) elämä on täydellistä!

Menestyvällä miehellä on upea Penrose-hotelli, kaunis vaimo Sam (Emilia Fox, Hiljainen todistaja), kaksi ihanaa lasta, tytär Teresa (Tanya Reynolds) ja poika Michael (Ruairi O´Connor).

Silti – vain ruoka on Leolle kaikki kaikessa! Ruoka, jolla mies on luonut omaisuutensa.

Menestys ravintolamaailmassa ei ole yksin Leon omaa ansiota, sillä hän on varastanut reseptinsä ex-vaimoltaan, intohimoiselta kokilta Gina Benelliltä (Dawn French, Dibleyn kirkkoherra, Psychoville). Ginan italialaiset juuret ovat kaiken ydin, jonka varaan Leo rakensi maineensa huippukokkina.

Ravintolamaailmaan sijoittuvaa brittidraamaa rakkaudesta, valheista ja petoksesta.
Julkkiskokki Leo Vincent (Iain Glen) ja äiti Mimi Vincent (Sheila Hancock). Ravintolamaailmaan sijoittuvaa brittidraamaa rakkaudesta, valheista ja petoksesta. Kuva: Mike Hogan - Sky1 Iain Glen,Sheila Hancock,Ruoasta ja rakkaudesta

Nyt Sam-vaimolla on herännyt epäilys, että Leolla on suhde. Osaisiko miehen hyvin tunteva Gina auttaa häntä? Yllättäen kulissit sortuvat. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Cornwalliin upeisiin maisemiin sijoittuva uusi brittidraamasarja Ruoasta ja rakkaudesta on mukaansatempaava tarina rakkaudesta, valheista ja petoksesta. Ykkönen esittää peräkkäin sarjan kaikki kolme tuotantokautta, yhteensä 12 jaksoa.

Sarjan muita roolihahmoja ovat Leon äiti Mimi Vincent (Sheila Hancock), Ginan isä Joe Benelli (Franco Nero, Neljä vuodenaikaa), James Harley (Risteárd Cooper) ja Adam Hasketh (Aaron Anthony, Varjojen maa).

Ruoasta ja rakkaudesta -sarjan on luonut lääkäritaustainen käsikirjoittaja Dan Sefton, joka on kirjoittanut muun muassa brittisarjat Hyvän karman sairaala sekä niin ikään sairaalamaailman sijoittuvan sarjan Voit luottaa minuun.

Delicious. Ohjaus: Clare Kilner ja John Hardwick. Tuotanto: Bandit Television, Britannia, 2016 - 2018.

Keskustele
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.