Hyppää pääsisältöön

Kohti EM-unelmaa - Kuuntele Huuhkajien karsintaottelut Yle Puheelta

Kuvassa Teemu Pukki.
Kuvassa Teemu Pukki. Yle Puhe

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue tavoittelee paikkaa ensi kesän EM-lopputurnauksessa. Kaksi tärkeää karsintaottelua pelataan lokakuun 12. ja 15. päivä. Molemmat ottelut ovat kuunneltavissa Yle Puheelta klo 19 alkaen.

Kuuntele ja virittäydy tunnelmaan:
Urheiluperjantai: Huuhkajat ovat matkalla EM-kisoihin, Antti Pohja paljastaa syyn

Lauantaina 12.10. Huuhkajat matkaa Zelican Bilino Polje -stadionille, jossa vastaan asettuu Bosnia-Hertsegovina. Tiistaina 15.10. Suomi kohtaa Turussa Armenian. Nämä ottelut saattavat ratkaista historiallisen kisapaikan Huuhkajille.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen edesottamuksia on vuosikymmenien ajan seurannut aitiopaikalta Ylen legendaarinen selostaja Jarmo Lehtinen.

"Nyt on sellainen tilanne, että tätä mahdollisuutta ei voi enää menettää. Loppuohjelma on Suomen kannalta niin loistava, mm. kaksi kotiottelua, että tämä ei voi enää päättyä huonosti. Pallo kertakaikkiaan pomppii nyt Suomelle", sanoo Lehtinen, joka selostaa ottelut Yle Puheelle.

Yle Puhe on mukana Huuhkajien matkassa tiistaina 15.10. jo klo 15 alkaen Juha Valvion johdolla.

"Tulevat päivät ovat kenties kaikkien aikojen jännittävimmät kun puhutaan kotimaisesta maajoukkuejalkapallosta. Nyt jos koskaan on mahdollisuus hypätä mukaan fanibussiin kannustamaan Huuhkajat tärkeisiin voittoihin ja olla mukana tekemässä suomalaista jalkapallohistoriaa - saavuttaa paikka EM-lopputurnauksessa", kommentoi Valvio.

 • Puikko ja Koukku - Käsityöt valtaavat Yle Puheen!

  Puikko ja Koukku - keskusteluja käsitöiden äärellä.

  Käsityövallankumous on vihdoin rantautunut myös radioon! Suomen ensimmäinen käsitöihin keskittyvä radio-ohjelma Puikko ja Koukku starttaa torstaina 17.10. klo 15 Yle Puheessa ja Yle Areenassa.

 • Radio Y kertoo aikuistuneen sukupolven tarinaa

  Yle Puheen Radio Y kertoo Y-sukupolvesta

  Radio Y on Yle Puheen uusi 10-osainen ohjelmasarja ihmisistä, jotka ovat syntyneet vuosina 1980-95. He ovat suunnilleen kolmekymppisiä: analogisen lapsuuden, digitaalisen nuoruuden ja diginatiivitaitoja arvostavan aikuisuuden kokeneita. Tähän myös millenniaaleiksi kutsuttuun joukkoon kuuluu Suomessa yli miljoona ihmistä. Ohjelmaa toimittaa vuonna 1982 syntynyt toimittaja, tietokirjailija Aino-Mari Tuuri.

 • Vammaiskultti ei voivottele eikä taputtele olalle, vaan kertoo rohkeasti ja rehellisesti miltä vammaisuus tuntuu

  Vammaiskultti on rehellistä puhetta vammaisuudesta

  Vammaiskultti on Yle Puheen uusi 10-osainen radiosarja, jossa puhutaan siitä, miltä vammaisuus tuntuu. Juontajat Jenniina Järvi ja Julianna Brandt ovat runoilijoita ja taiteilijoita, joille itselleen vammaisuus on osa omaa elämää, mutta jotka eivät elä elämäänsä vamma edellä. Radiosarjassa he laittavat itsensä peliin ja haastavat kuulijan kohtaamaan omat ennakkoluulonsa.