Hyppää pääsisältöön

Kohti EM-unelmaa - Kuuntele Huuhkajien karsintaottelut Yle Puheelta

Kuvassa Teemu Pukki.
Kuvassa Teemu Pukki. Yle Puhe

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue tavoittelee paikkaa ensi kesän EM-lopputurnauksessa. Kaksi tärkeää karsintaottelua pelataan lokakuun 12. ja 15. päivä. Molemmat ottelut ovat kuunneltavissa Yle Puheelta klo 19 alkaen.

Kuuntele ja virittäydy tunnelmaan:
Urheiluperjantai: Huuhkajat ovat matkalla EM-kisoihin, Antti Pohja paljastaa syyn

Lauantaina 12.10. Huuhkajat matkaa Zelican Bilino Polje -stadionille, jossa vastaan asettuu Bosnia-Hertsegovina. Tiistaina 15.10. Suomi kohtaa Turussa Armenian. Nämä ottelut saattavat ratkaista historiallisen kisapaikan Huuhkajille.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen edesottamuksia on vuosikymmenien ajan seurannut aitiopaikalta Ylen legendaarinen selostaja Jarmo Lehtinen.

"Nyt on sellainen tilanne, että tätä mahdollisuutta ei voi enää menettää. Loppuohjelma on Suomen kannalta niin loistava, mm. kaksi kotiottelua, että tämä ei voi enää päättyä huonosti. Pallo kertakaikkiaan pomppii nyt Suomelle", sanoo Lehtinen, joka selostaa ottelut Yle Puheelle.

Yle Puhe on mukana Huuhkajien matkassa tiistaina 15.10. jo klo 15 alkaen Juha Valvion johdolla.

"Tulevat päivät ovat kenties kaikkien aikojen jännittävimmät kun puhutaan kotimaisesta maajoukkuejalkapallosta. Nyt jos koskaan on mahdollisuus hypätä mukaan fanibussiin kannustamaan Huuhkajat tärkeisiin voittoihin ja olla mukana tekemässä suomalaista jalkapallohistoriaa - saavuttaa paikka EM-lopputurnauksessa", kommentoi Valvio.

 • Hiihdon juhlaa Yle Puheella

  Rukan maailmancup suorana Yle Puheelta

  Kuusamon Rukalla kilpaillaan perjantaista sunnuntaihin 29.11. - 1.12. kaikissa pohjoismaisissa hiihtolajeissa. Viikonlopun aikana luvassa on kaikkiaan 11 osakilpailua. Yle Puhe radioi kaikki kisatapahtumat.

 • Suomalaista jalkapallohistoriaa suorana Yle Puheessa

  Jalkapallohistoriaa Yle Puheessa

  Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa perjantaina 15.11. Helsingissä EM-karsintaottelussa Liechtensteinin. Voittamalla ottelun, Suomi pääsee ensimmäistä kertaa miesten jalkapallon arvokisojen lopputurnaukseen. Historiallinen ottelu kuullaan suorana Yle Puheessa klo 19 alkaen.

 • Yle Puheen Nenäpäivän Käsityömaraton - käsitöitä ja käkätystä kellon ympäri

  Yle Puheen Käsityömaraton Nenäkulmassa ma 4.11. klo 10-22

  Yle Puheen Nenäpäivän Käsityömaratonissa pannaan puikot viuhumaan ja koukut kihisemään maailman lasten hyväksi! Jenny “Puikko” Lehtisen ja Kati “Koukku” Keinosen seurassa yhdistetään kolme maailman parasta asiaa: käsityöt, hauskanpito ja hyvän tekeminen! Maanantaina 4.11. klo 10-22 Yle Puheen ompeluseura valtaa Nenäkulman (Aleksanterinkatu 19, Helsinki).

 • Puikko ja Koukku - Käsityöt valtaavat Yle Puheen!

  Puikko ja Koukku - keskusteluja käsitöiden äärellä.

  Käsityövallankumous on vihdoin rantautunut myös radioon! Suomen ensimmäinen käsitöihin keskittyvä radio-ohjelma Puikko ja Koukku starttaa torstaina 17.10. klo 15 Yle Puheessa ja Yle Areenassa.