Hyppää pääsisältöön

Liukas luikku, ankara pauhaaja vai pataan sylkijä? Testaa kuka seitsemästä veljeksestä olisit

Näyttelijöitä Seitsemän veljestä tv-sarjan kuvauksissa.
Jouko Turkka ohjasi oman versionsa Seitsemästä veljeksestä 12-osaiseksi tv-sarjaksi 1989. Koko sarja on katsottavissa Yle Areenassa 9.10.2020 asti. Näyttelijöitä Seitsemän veljestä tv-sarjan kuvauksissa. Kuva: Yle Seitsemän veljestä,Aleksis Kivi

Jukolan velisarja, jalo niinkuin sonnikarja, mylvi, resusi ja räki tietään kohti aikuisuutta, kukin omalla tyylillään. Aleksis Kiven romaanin sivuilta on moni löytänyt jotain itsestään. Mutta kuka Jukolan veljeksistä muistuttaa eniten juuri Sinua?

Testin päätteeksi voit vielä seurata oman hahmosi tärinät 12-osaisessa tv-sarjassa. Jouko Turkan ohjaama sarja on katsottavissa Areenassa 9.10.2020 asti

Elävän arkiston testit