Hyppää pääsisältöön

Vegevalinta – viikkomenu 5

Bönbiffhamburgare fotad från sidan. Rätten är upplagd på en trätallrik med en klick sås.
Bönbiffhamburgare fotad från sidan. Rätten är upplagd på en trätallrik med en klick sås. Strömsö

Vegevalinnan viimeisellä viikolla tarjolla on erinomainen vegepihvi kotimaisista härkäpavuista. Pihvi sopii mainiosti vegeburgeriin. Anna-Karin Almén tarjoaa perheen nelivuotiaan suosikkiruokaa, kokeile maukasta juureskeittoa linsseillä.

Ruokalistalla myös satokauden tomaateista ja omenoista tehty harvinaisen herkullinen pata jota syödään parsakaalin ja perunan kanssa. Jos sinulta vielä puuttuu hyvä munakoisoresepti sekin löytyy viikkomenusta. Tarjoile mehevää munakoisogratiinia parmesaanilla.

Perunaa tulee intialaisen sormiruoan muodossa. Pakoroiden teko on hauskaa ja maukasta keittiöpuhaa viikonlopuksi.

Kiitos Anna-Karin Alménille, Linda Råholmille ja Anne Kiurulle resepteistä.