Hyppää pääsisältöön

Neiti Fisher nuoremman tutkimukset – räväkkä etsivä seikkailee 60-luvun tunnelmissa

Neiti Fisher nuoremman tutkimukset -sarjan pääroolin näyttelee Geraldine Hakewill.
Nuorempaa Neiti Fisheriä näyttelee Geraldine Hakewill. Neiti Fisher nuoremman tutkimukset -sarjan pääroolin näyttelee Geraldine Hakewill. Kuva: benkingphotographer Yle TV1,Neiti Fisher nuoremman tutkimukset

TV1 maanantaista perjantaihin 16. - 25.10.2019 klo 17.10 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 12.30, Areenassa

Muistatko vauhdikkaan yksityisetsivän Neiti Fisherin?

Kun Neiti Fisherin etsivätoimisto -sarjan sankaritar, suuri seikkailija neiti Phryne Fisher (Essie Davis) katosi viimeisellä työtehtävällään, häntä jäi moni kaipaamaan. Kuka nyt laittaa kuriin kaikki kaupungin häiriköt?

Australialaissarjan uusi ja nokkela sisarsarja Neiti Fisher nuoremman tutkimukset esittelee uuden sankarittaren, Peregrine Fisherin (Geraldine Hakewill).

Näppärä ja sanavalmis Peregrine tuntuu perineen liudan tätinsä parhaita piirteitä. Peregrinellä on utelias luonne ja hoksottimet kohdallaan. Hänellä ei ole mitään menetettävää, mutta sitäkin enemmän annettavaa.

Neiti Fisher nuoremman tutkimukset -sarjan pääroolin näyttelee Geraldine Hakewill.
Neiti Fisher nuoremman tutkimukset -sarjan pääroolin näyttelee Geraldine Hakewill. Yle TV1,Neiti Fisher nuoremman tutkimukset

Elämänuraansa vasta etsivä Peregrine Fisher saa yllättävän viestin.

Phryne-täti on jättänyt hänelle perinnön. Talon ja loistoauton lisäksi neiti Fisher nuorempi saa vihiä tätinsä edesottamuksista, ja kuulumisesta eri alojen lahjakkaiden naisten yhteisöön.

Olisiko Peregrinessä ainesta tädin vahvan taustajoukon uudeksi jäseneksi? Kuoriutuuko myös Peregrinestä etsivä, ja samalla hämärähommista epäillyn poliisipäällikön painajainen?

Uusi dekkarisarja Neiti Fisher nuoremman tutkimukset sijoittuu 1960-luvun Australiaan, Melbournen kaupunkiin. Sarjasta nähdään neljä kaksiosaista tarinaa.

Sarjan muissa pääosissa näyttelevät Joel Jackson, Catherine McClements, James Mason, Toby Truslove, Louisa Mignone, Greg Stone ja Katie Robertson.

Ms Fisher's Modern Murder Mysteries. Idea ja käsikirjoitus: Deb Cox ja Fiona Eagger. Tuotanto: Every Cloud Productions, 2019, Australia.

Keskustele