Hyppää pääsisältöön

Neiti Fisher nuoremman tutkimukset – räväkkä etsivä seikkailee 60-luvun tunnelmissa

Neiti Fisher nuoremman tutkimukset -sarjan pääroolin näyttelee Geraldine Hakewill.
Nuorempaa Neiti Fisheriä näyttelee Geraldine Hakewill. Neiti Fisher nuoremman tutkimukset -sarjan pääroolin näyttelee Geraldine Hakewill. Kuva: benkingphotographer Yle TV1,Neiti Fisher nuoremman tutkimukset

TV1 maanantaista perjantaihin 16. - 25.10.2019 klo 17.10 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 12.30, Areenassa

Muistatko vauhdikkaan yksityisetsivän Neiti Fisherin?

Kun Neiti Fisherin etsivätoimisto -sarjan sankaritar, suuri seikkailija neiti Phryne Fisher (Essie Davis) katosi viimeisellä työtehtävällään, häntä jäi moni kaipaamaan. Kuka nyt laittaa kuriin kaikki kaupungin häiriköt?

Australialaissarjan uusi ja nokkela sisarsarja Neiti Fisher nuoremman tutkimukset esittelee uuden sankarittaren, Peregrine Fisherin (Geraldine Hakewill).

Näppärä ja sanavalmis Peregrine tuntuu perineen liudan tätinsä parhaita piirteitä. Peregrinellä on utelias luonne ja hoksottimet kohdallaan. Hänellä ei ole mitään menetettävää, mutta sitäkin enemmän annettavaa.

Neiti Fisher nuoremman tutkimukset -sarjan pääroolin näyttelee Geraldine Hakewill.
Neiti Fisher nuoremman tutkimukset -sarjan pääroolin näyttelee Geraldine Hakewill. Yle TV1,Neiti Fisher nuoremman tutkimukset

Elämänuraansa vasta etsivä Peregrine Fisher saa yllättävän viestin.

Phryne-täti on jättänyt hänelle perinnön. Talon ja loistoauton lisäksi neiti Fisher nuorempi saa vihiä tätinsä edesottamuksista, ja kuulumisesta eri alojen lahjakkaiden naisten yhteisöön.

Olisiko Peregrinessä ainesta tädin vahvan taustajoukon uudeksi jäseneksi? Kuoriutuuko myös Peregrinestä etsivä, ja samalla hämärähommista epäillyn poliisipäällikön painajainen?

Uusi dekkarisarja Neiti Fisher nuoremman tutkimukset sijoittuu 1960-luvun Australiaan, Melbournen kaupunkiin. Sarjasta nähdään neljä kaksiosaista tarinaa.

Sarjan muissa pääosissa näyttelevät Joel Jackson, Catherine McClements, James Mason, Toby Truslove, Louisa Mignone, Greg Stone ja Katie Robertson.

Ms Fisher's Modern Murder Mysteries. Idea ja käsikirjoitus: Deb Cox ja Fiona Eagger. Tuotanto: Every Cloud Productions, 2019, Australia.

Keskustele
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.