Hyppää pääsisältöön

Radio Sodoman kakkoskaudella jo miljoona käynnistystä Yle Areenassa

Kalevi Tuoninen (Antti Holma) istuu studiossaan jalat leveästi pöydällä tuijottaen kameraan.
Kalevi Tuoninen (Antti Holma) istuu studiossaan jalat leveästi pöydällä tuijottaen kameraan. Kuva: Yle / Jukka Lintinen & Tuuli Laukkanen Antti Holma,radio sodoma

Sarjan toinen tuotantokausi on nopeimmin miljoona käynnistystä kerännyt audiosarja Yle Areenassa.

Näyttelijä Antti Holman Ylelle luoma Radio Sodoma -podcast rikkoo ennätyksiä.

Radio Sodoman toisen kauden jaksoja on käynnistetty neljässä viikossa yli miljoona kertaa. Mikään Ylen podcast tai muukaan audiosarja ei ole yltänyt näin nopeasti vastaaviin lukemiin”, iloitsee Ylen radion ja audiotoimituksen suunnittelupäällikkö Anne Haaja.

Jo Radio Sodoman ensimmäinen kausi keräsi kuuntelijoilta kiittävää palautetta. Sarja alkoi kesällä 2017, ja paljon toivottu toinen kausi julkaistiin Yle Areenaan 24.9. Uusi kausi on tuonut kuuntelijoita myös Radio Sodoman ensimmäisille jaksoille, ja yhteensä podcastia on käynnistetty Yle Areenassa yli kaksi miljoonaa kertaa.

Sarja on Ylen suosituimpia podcasteja myös Spotifyssa. Siellä sarjan jaksoja on käynnistetty lähes 1,2 miljoonaa kertaa.

Radio Sodoma on Antti Holman kuvitteellinen radiokanava helvetissä. Holma on käsikirjoittanut jaksot ja näyttelee kaikkia hahmoja. Sarjan on tuottanut Yle Draaman Elina Ylä-Mononen ja äänisuunnittelusta on vastannut Suvi Tuuli Kataja.