Hyppää pääsisältöön

Tietoa lisäeläkkeestä

Postilaatikoita
Postilaatikoita Postilaatikoita Kuva: Amanda Vikman/Yle postilaatikot,postinjakelu,haja-asutus

Eläkesäätiö lähettää 30.11.2019 mennessä kaikille lisäturvan piiriin kuuluville lisäeläke-etuusotteen kotiosoitteella. Kuulut lisäeläketurvan piiriin, jos työsuhteesi Yleisradiossa on alkanut ennen 1.1.1992.

Ote lähetetään myös henkilöille, joiden työsuhde Yleisradiossa (vähintään 10 vuotta) on päättynyt ja joille on jäänyt oikeus lisäeläketurvan etuuksiin. Eläkesäätiöstä jo eläkkeellä oleville otetta ei lähetetä.

Otteessa on tietoa lisäeläketurvan mukaisista etuuksista, eläkeiästä ja arvio eläkkeen määrästä. Otteen saaminen ei edellytä sinulta toimenpiteitä.

  • Tiedot eläkkeistä ja etuuksista tulorekisteriin vuonna 2021

    Tiedot tulorekisteriin vuonna 2021

    Vuoden 2021 alusta lähtien Yleisradion eläkesäätiö ilmoittaa tulorekisteriin tiedot maksetuista eläkkeistä ja etuuksista. Uudistus nopeuttaa eläkkeen tai kuntoutusetuuden saajan asiointia eri viranomaisten kanssa. Yleisradion eläkesäätiö tulee toimittamaan tiedot tulorekisteriin viimeistään viidentenä kalenteripäivänä eläkkeen tai etuuden maksupäivän jälkeen.

  • Vuodenvaihteen kirjeet eläkkeensaajille tammikuun lopulla

    Eläkkeensaajat saavat vuosilirjeen tammikuun lopulla.

    Yleisradion eläkesäätiö lähettää 26.1.2021 eläkkeensaajilleen henkilökohtaisen kirjeen, jossa kerrotaan eläkkeen ja veron ennakonpidätyksen määrä 1.1.2021 alkaen sekä eläkkeiden maksupäivät vuonna 2021.