Hyppää pääsisältöön

Ninni joutuu pulaan ja riitapukarit ystävystyvät – Kotikadun kausi 12 on nyt Areenassa!

Kotikadun Ninni Luotola (Nelly Hristova) ja pullopoika (Tuukka Vasama) keskustelevat ulkona.
Ninni Luotola (Nelly Hristova) kiinnostuu pullopojan (Tuukka Vasama) tarinasta, mutta poika tahtoisi jakaa enemmän kuin tarinansa toimittajan kanssa. Kotikadun Ninni Luotola (Nelly Hristova) ja pullopoika (Tuukka Vasama) keskustelevat ulkona. Kuva: Yle/Jyrki Valkama Kotikatu

Kotikadun kaudella 12 Ninni joutuu pulaan, Teemu pääsee naimisiin, entiset riitapukarit ystävystyvät ja Mauri löytää rakkauden. Areenassa on nyt katsottavissa rakastetun perhesarjan ensimmäiset kaudet sekä kaudet 11 ja 12.

Kotikatu-sarjan uusinta aloitettiin yleisön toiveesta ensimmäisen kerran tv-esityksen jälkeen Yle Areenassa tammikuussa 2017, jolloin julkaisimme sarjan ensimmäisen kauden jaksot katsottavaksi. Kaudet poistuivat kesällä 2017 Areenasta ja saimme paljon pyyntöjä julkaista niitä uudelleen. Ylen ja tekijänoikeusjärjestöjen sopimuksessa on määritelty vuotuinen ohjelmatuntimäärä, joka voi olla yhtä aikaa julki Areenassa.

Koska toivottuja arkistodraamoja oli paljon, halusimme täyttää mahdollisimman monen katsojan toiveen. Siksi emme voineet toteuttaa Kotikadun uutta kierrosta nopeasti, mutta nyt se on mahdollista! Nyt Areenassa on katsottavissa kaudet 1 ja 2. Lisää kausia julkaistaan vuonna 2020.

Samaan aikaan on menossa myös ensimmäinen julkaisukierros, jossa kausia julkaistaan kolmen kuukauden välein. Kausi 12 on julkaistu nyt ja 13. kausi julkaistaan siis tammikuussa 2020. Jaksot ovat katsottavissa kuusi kuukautta kerrallaan.

Kotikadun ensimmäinen tuotantokausi, Mäkimaan perhe
Mäkimaan perhe Kotikadun alkuaikoina. Kotikadun ensimmäinen tuotantokausi, Mäkimaan perhe Kuva: Yle/Seppo Sarkkinen Kotikatu
Kotikatu-sarjan ensimmäinen tuotantokausi, Luotolan perhe kuvassa.
Luotolat Kotikadun ensimmäisenä tuotantokautena. Kotikatu-sarjan ensimmäinen tuotantokausi, Luotolan perhe kuvassa. Kuva: Yle/Päivi Bourdon Kotikatu

Kaudella 12 tanssitaan häitä ja rakastutaan oikein kunnolla

Kauden 12 (jaksot 375-408) ensimmäisessä jaksossa Karin Luotola (Anitta Niemi) on vaihtanut ammattia ja ryhtynyt taksin kuljettajaksi. Ensimmäiseksi asiakkaakseen hän saa Eeva Mäkimaan (Lena Meriläinen), jolla on myös edessään suuria uramuutoksia. Naisilla on ollut kiivaita kiistoja menneisyydessä, mutta alkaisiko tästä kyydistä uusi ystävyys?

Ninni Luotolan (Nelly Hristova) elämässä on useampikin ihailija, mutta entinen naapurinpoika on tiukasti nuoren naisen mielessä. Myöhemmin kaudella 12 Ninnin uteliaisuus toimittajana ajaa hänet vaaralliseen tilanteeseen.

Onni Partanen (Sulevi Peltola) on jäämässä tyttömäksi ja hänen vaimonsa Anja (Eeva Litmanen) on huolissaan miehestään. Keksiikö Mauri Alho (Aake Kalliala) ongelmaan ratkaisun?

Ihminen tekee töitä käsillään, eikä millään neteillä.― Mauri Alho pohtii ystävänsä Onnin työtilannetta.

Kaudella 12 juhlitaan myös Teemu Luotolan (Ville Keskilä) ja Niina Saarelan (Ria Kataja) häitä ja myös Mauria lämmittää rakkaus!

Bensis vaihtaa omistajaa ja ravintola saa uuden työntekijän Ronja Rouhiaisen (Pamela Tola).

Mäkimaiden lapsenlapset Jarkko (Santeri Nuutinen) ja Kerttu (Linda Liikka) ovat sopeutuneet jatkuviin muutoksiin, mutta mitä kuuluu heidän vanhemmilleen Lauralle (Pirjo Moilanen) ja Kimmolle (Jarkko Sarjanen)?

Kotikadun Niina ja Teemu Luotola viettävät häitään Nuuksiossa. Häätanssi ja ympärillä häävieraita.
Niina (Ria Kataja) ja Teemu (Ville Keskilä) viettävät häitään luonnon helmassa. Kotikadun Niina ja Teemu Luotola viettävät häitään Nuuksiossa. Häätanssi ja ympärillä häävieraita. Kuva: Yle/Jyrki Valkama Kotikatu
Kotikadun Eeva Mäkimaa (Lena Meriläinen) ja Karin Luotola (Anitta Niemi) viettävät tyttöjen iltaa baarissa.
Yllättäen ystävystyneet Eeva (Lena Meriläinen) ja Karin (Anitta Niemi) viettävät tyttöjen iltaa. Kotikadun Eeva Mäkimaa (Lena Meriläinen) ja Karin Luotola (Anitta Niemi) viettävät tyttöjen iltaa baarissa. Kuva: Yle/Jyrki Valkama Kotikatu