Hyppää pääsisältöön

Kokeile Kimmo-huikkapeliä! Tekee kulttisarjasta entistä hauskemman

Steffe (Tommi Liski) ja Kimmo (Jussi Vatanen) rentoutuvat rankan päivän jälkeen. Kohtaus nähtiin Kimmon 1. kauden jaksossa Lopputili.
Steffe (Tommi Liski) ja Kimmo (Jussi Vatanen) rentoutuvat rankan päivän jälkeen. Kohtaus nähtiin Kimmon 1. kauden jaksossa Lopputili. Steffe (Tommi Liski) ja Kimmo (Jussi Vatanen) rentoutuvat rankan päivän jälkeen. Kohtaus nähtiin Kimmon 1. kauden jaksossa Lopputili. Kuva: Yle kuvanauha Jussi Vatanen,Kimmo,Tommi Liski

Kulttisuosiota aikanaan nauttinut Kimmo palasi Yle Arenaan kokonaisuudessaan. Elävän arkiston toteuttamassa huikkapelissä kerätään sarjan toistuvia ja hauskimpia kohtauksia. Lue pelisäännöt, sarja pyörimään, aistit tarkkana ja vesilasi käteen!

Kuvaa klikkaamalla pääset lataamaan kuvan itsellesi.

Kimmo huikkapeli
Muista, että huikkapeli on hauskinta kaveriporukassa! Kimmo huikkapeli Kuva: Yle Kimmo