Hyppää pääsisältöön

Pyhäinpäivän illassa soivat hengelliset toiveet - toivoa voi jo nyt

Sävel on vapaa
Sävel on vapaa Kuva: Yle Sävel on vapaa

Kirkkomusiikin ja hengellisen musiikin sävel on vapaa jälleen pyhäinpäivän iltana. Musiikkitoiveita toteutetaan marraskuun toisena päivänä klo 19 alkaen.

Voitte lähettää toiveenne jo etukäteen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen savel.vapaa@yle.fi. Kirjoittakaa viestiin puhelinnumeronne sekä mahdollisimman tarkat tiedot toiveestanne. Halutessanne voitte myös kertoa, miksi haluaisitte kuulla juuri kyseisen kappaleen.

Puhelinlinjat Pasilaan aukeavat lauantai-iltana 2.11. klo 18. Puhelinnumero on vanha tuttu: 09 - 144 800.

Suoran puhelintoivekonsertin juontavat pastori ja kanttori Samuli Korkalainen sekä toimittaja Ainomaija Pennanen ja ohjelman suunnittelusta vastaa Inari Tilli.

Kirkkomusiikin ja hengellisen musiikin sävel on vapaa lauantaina 2.11.2019 klo 19 - 22. Myös Yle Areenassa.

Täytä lomake.
 • Tänä lauantaina Yle Radio 1:ssä on Tarinoiden yö

  Yö on täynnä tarinoita lauantain myöhäisiltana 23.5.2020

  Yö on jälleen täynnä tarinoita lauantain myöhäisiltana 23. toukokuuta, kun Yle Radio 1 lähettää perätysten neljä Tarinatarha-ohjelmaa, jolloin tarinoiden ja musiikin mukaan voi heittäytyä useamman tunnin ajaksi. Tulevassa Tarinoiden yössä kuullaan alkuun Zacharias Topeliuksen iki-ihana klassikko Adalminan helmi.

 • Jalostaako yhteinen kriisi meitä? Osallistu Roman Schatzin Maamme-iltaan

  Mitä me keksimme tänä outona aikana?

  "Kyllä hätä keinot keksii, sanoi akka kun kissalla pöydän pyyhki." Kuten kaikilla kriiseillä, myös tämän hetken tilanteella on paitsi pahoja myös hauskoja, opettavaisia ja luovia vaikutuksia. Mitä me tästä opimme, mitä kaikkea me keksimme tänä outona aikana? Millaisia uusia ideoita, ratkaisuja, strategioita ja visioita me kehitämme? Jalostaako yhteinen kokemus meitä ihmisinä?

 • Toivo musiikkia Faunin iltapäivään

  Toivo omaa suosikkiasi.

  Faunin iltapäivä on iltapäivien rentouttava musiikkihetki klassisen musiikin parissa. Perjantaisin ohjelmassa soivat kuuntelijoiden toiveet. Mitä sinä haluaisit kuulla? Faunin iltapäivä soi Yle Radio 1:ssä joka päivä klo 16.10 - 17.00. Kuunneltavana myös Yle Areenassa.