Hyppää pääsisältöön

Pyhäinpäivän illassa soivat hengelliset toiveet - toivoa voi jo nyt

Sävel on vapaa
Sävel on vapaa Kuva: Yle Sävel on vapaa

Kirkkomusiikin ja hengellisen musiikin sävel on vapaa jälleen pyhäinpäivän iltana. Musiikkitoiveita toteutetaan marraskuun toisena päivänä klo 19 alkaen.

Voitte lähettää toiveenne jo etukäteen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen savel.vapaa@yle.fi. Kirjoittakaa viestiin puhelinnumeronne sekä mahdollisimman tarkat tiedot toiveestanne. Halutessanne voitte myös kertoa, miksi haluaisitte kuulla juuri kyseisen kappaleen.

Puhelinlinjat Pasilaan aukeavat lauantai-iltana 2.11. klo 18. Puhelinnumero on vanha tuttu: 09 - 144 800.

Suoran puhelintoivekonsertin juontavat pastori ja kanttori Samuli Korkalainen sekä toimittaja Ainomaija Pennanen ja ohjelman suunnittelusta vastaa Inari Tilli.

Kirkkomusiikin ja hengellisen musiikin sävel on vapaa lauantaina 2.11.2019 klo 19 - 22. Myös Yle Areenassa.

Täytä lomake.
 • Millaisia kokemuksia sinulla on kärsimyksestä?

  Miten kärsimys on vaikuttanut sinuun?

  Miten kärsimys on vaikuttanut sinuun? Millaisia tunteita kärsimys on herättänyt sinussa? Kohtaatko kärsimyksen herättämät tunteet vai pyritkö välttelemään niitä? Miten olet selviytynyt kärsimyksestä? Oletko oppinut jotain niistä? Mitä? Millä tavoin kokemukseesi kärsimyksestä on suhtauduttu? Millaista tukea olet saanut tai toivot muilta? Kärsimys on osa elämää.

 • Musiikkitoiveista totta! Mitä haluaisit kuulla ja jakaa muiden kanssa?

  Toiveista totta Yle Radio 1:ssä lauantaisin klo 11.

  Millainen musiikki antaa sinulle voimaa, valoa tai lohtua? Yle Radio 1 kerää suomalaisten mielimusiikkia soitettavaksi. Toiveista totta -ohjelma vastaa ihmisten haluun jakaa poikkeusolojen herättämiä tunteita ja kokemuksia. Ohjelma koostuu musiikista, jota suomalaiset juuri nyt haluaisivat kuulla. Lisäksi ohjelmaan pyydetään tarinoita tai muistoja toiveiden takaa.

 • Keskustele tässä perintöasioista

  Suomalainen perintö: Yhä enemmän yhä harvemmille

  Asuntomarkkinoiden kahtiajakautuminen näkyy myös perinnöissä - siinä missä yksi perii arvokkaan kaupunkiasunnon, toinen saattaa saada vaivoikseen autiotalon syrjäseudulta. Miten perinnönjakoa voi suunnitella? Milloin on syytä tehdä testamentti? Vieraina emeritusprofessori Urpo Kangas ja verolakimies Tuomo Lindholm Veronmaksajat ry:stä.