Hyppää pääsisältöön

Syyttäjä – saksalaisen dekkarisarjan uusi 12. kausi

Wiesbadenin karismaattinen syyttäjä Bernd Reuther jatkaa uusien juttujen parissa.
Syyttäjä Bernd Reutherin (Rainer Hunold, vas.) ryhmään kuuluvat komisariot Christien Schubert (Simon Eckert) ja Kerstin Klar (Fiona Coors). Wiesbadenin karismaattinen syyttäjä Bernd Reuther jatkaa uusien juttujen parissa. Kuva: Andrea Enderlein Yle TV1,syyttäjä

TV1 sunnuntaisin 17.11. - 29.12.2019 klo 19.30 - 20.30, Areenassa 30 päivää

Wiesbadenin syyttäjäntoimistossa vaikuttaa mies, joka taistelee järkähtämättömästi oikeuden puolesta. Karismaattinen yleinen syyttäjä Bernd Reuther (Rainer Hunold) tekee perusteellista työtä.

Reutherin etevä tiimi, rikoskomisariot Christien Schubert (Simon Eckert) ja Kerstin Klar (Fiona Coors) sekä luottopatologi Judith Engel (Astrid Posner) avustavat tutkinnassa.

Tehonelikko palaa ruutuun, kun saksalaisesta dekkarisarjasta Syyttäjä (12) vuorossa ovat 12. tuotantokauden uudet jaksot. Kauden aikana seurataan seitsemää erilaista rikosjuttua.

Aloitustarinassa Reutherin tiimi tutkii makkaratehtailijan puuhia. Mitä tapahtui tämän kotiapulaiselle? Toisessa tarinassa setvitään murhasta tuomitun naisen kohtaloa. Jutusta on saatu lisää tietoa ja tapaus otetaan uudestaan käsittelyyn.

Reuther joutuu tutkailemaan viinitilaa ostatelleen kiinalaismiehen tapausta. Liikemies oli juuri palannut timanttimessuilta, mutta arvokkaat jalokivet ovat nyt kadoksissa.

Syyttäjäntoimistossa selvitellään myös erään lentoemännän kohtaloa. Uhrin henkilöllisyys on yllätys Reutherillekin. Tulevissa jaksoissa syyttäjä setvii puistoon pesiytynyttä väkivaltaa sekä kuriiriliikkeen kuljettajan merkillistä tapausta. Reuther ja poliisi ovat visaisen kysymyksen edessä.

Saksalaisklassikon 13. kausi on myös tulossa Ykkösen ohjelmistoon.

Der Staatsanwalt. Tuotanto: ZDF, Odeon Film, Saksa, 2017.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.