Hyppää pääsisältöön

Syyttäjä – saksalaisen dekkarisarjan uusi 12. kausi

Wiesbadenin karismaattinen syyttäjä Bernd Reuther jatkaa uusien juttujen parissa.
Syyttäjä Bernd Reutherin (Rainer Hunold, vas.) ryhmään kuuluvat komisariot Christien Schubert (Simon Eckert) ja Kerstin Klar (Fiona Coors). Wiesbadenin karismaattinen syyttäjä Bernd Reuther jatkaa uusien juttujen parissa. Kuva: Andrea Enderlein Yle TV1,syyttäjä

TV1 sunnuntaisin 17.11. - 29.12.2019 klo 19.30 - 20.30, Areenassa 30 päivää

Wiesbadenin syyttäjäntoimistossa vaikuttaa mies, joka taistelee järkähtämättömästi oikeuden puolesta. Karismaattinen yleinen syyttäjä Bernd Reuther (Rainer Hunold) tekee perusteellista työtä.

Reutherin etevä tiimi, rikoskomisariot Christien Schubert (Simon Eckert) ja Kerstin Klar (Fiona Coors) sekä luottopatologi Judith Engel (Astrid Posner) avustavat tutkinnassa.

Tehonelikko palaa ruutuun, kun saksalaisesta dekkarisarjasta Syyttäjä (12) vuorossa ovat 12. tuotantokauden uudet jaksot. Kauden aikana seurataan seitsemää erilaista rikosjuttua.

Aloitustarinassa Reutherin tiimi tutkii makkaratehtailijan puuhia. Mitä tapahtui tämän kotiapulaiselle? Toisessa tarinassa setvitään murhasta tuomitun naisen kohtaloa. Jutusta on saatu lisää tietoa ja tapaus otetaan uudestaan käsittelyyn.

Reuther joutuu tutkailemaan viinitilaa ostatelleen kiinalaismiehen tapausta. Liikemies oli juuri palannut timanttimessuilta, mutta arvokkaat jalokivet ovat nyt kadoksissa.

Syyttäjäntoimistossa selvitellään myös erään lentoemännän kohtaloa. Uhrin henkilöllisyys on yllätys Reutherillekin. Tulevissa jaksoissa syyttäjä setvii puistoon pesiytynyttä väkivaltaa sekä kuriiriliikkeen kuljettajan merkillistä tapausta. Reuther ja poliisi ovat visaisen kysymyksen edessä.

Saksalaisklassikon 13. kausi on myös tulossa Ykkösen ohjelmistoon.

Der Staatsanwalt. Tuotanto: ZDF, Odeon Film, Saksa, 2017.

Keskustele
  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.