Hyppää pääsisältöön

Postilakon aikana hoidat eläkeasiat kätevästi sähköisessä asiointipalvelussamme

Postin lakon vuoksi kirjeposti ei kulje lainkaan tai kulkee merkittävällä viiveellä, viivästykset voivat olla jopa useita viikkoja.
Eläkeasiat kannattaakin hoitaa myös lakon aikana sähköisesti, näin eläkeasiasi hoituvat varmasti ja nopeasti.

Eläkkeen hakeminen
Kannustamme verkkopalveluiden käyttöön sekä hakemisen että liitteiden lähettämisen osalta. Tarvittaessa voimme kertoa
eläkepäätösten sisällöstä ja etuuden määrästä puhelimitse tai pyydettäessä lähettää päätökset suojatulla sähköpostilla.

Eläkkeensaajat
Jos olet jo eläkkeellä, voit hoitaa osan asioistasi sähköisessä asiointipalvelussa. Voit korottaa veroprosenttiasi, muuttaa tilinumeroasi tai päivittää postitusosoitettasi.

Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä.

 • Postilakon aikana hoidat eläkeasiat kätevästi sähköisessä asiointipalvelussamme

  Asioi sähköisessä asiointipalvelussa.

  Postin lakon vuoksi kirjeposti ei kulje lainkaan tai kulkee merkittävällä viiveellä, viivästykset voivat olla jopa useita viikkoja. Eläkeasiat kannattaakin hoitaa myös lakon aikana sähköisesti, näin eläkeasiasi hoituvat varmasti ja nopeasti. Eläkkeen hakeminen Kannustamme verkkopalveluiden käyttöön sekä hakemisen että liitteiden lähettämisen osalta.

 • Nyt voit hakea eläkettä sähköisesti

  Eläkehakemuspalvelu on avattu.

  Olemme ottaneet käyttöön uuden eläkehakemuspalvelun verkkosivuillamme. Kirjautumalla sähköiseen asiointiin henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, voit täyttää ja lähettää eläkehakemuksen eläkesäätiöön.

 • Tietoa lisäeläkkeestä

  Lisäeläke-etuusote postitse kotiin.

  Eläkesäätiö lähettää 30.11.2019 mennessä kaikille lisäturvan piiriin kuuluville lisäeläke-etuusotteen kotiosoitteella. Kuulut lisäeläketurvan piiriin, jos työsuhteesi Yleisradiossa on alkanut ennen 1.1.1992. Ote lähetetään myös henkilöille, joiden työsuhde Yleisradiossa (vähintään 10 vuotta) on päättynyt ja joille on jäänyt oikeus lisäeläketurvan etuuksiin.