Hyppää pääsisältöön

Keskustele tässä kasvisruoasta!

Ruoka on paitsi välttämättömyys, myös asia, joka herättää välillä voimakkaitakin tunteita.
Kasvisten syöminen lisääntyy – ja Pellervon taloustutkimus ennakoi,
että lihan kokonaiskulutus on kääntymässä laskuun tänä vuonna. Joko voidaan puhua kasvisruokabuumista?
Millaisia uusia liiketoimintamahdollisuuksia elintarviketeollisuudessa nähdään kasvisbisneksessä?
Tämä on kattaus, kun Mikä maksaa? –ohjelmapöytääni saapuvat toimitusjohtaja Suvi Auvinen Vegefirma Oy:stä, tutkimusjohtaja Jussi Loponen Fazerilta ja tutkija Markus Vinnari Helsingin yliopistosta.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Elämä