Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden uudet jaksot alkavat!

Kaikki päähenkilöt surullisessa ja iloisessa kuvassa.
Tuhkimotarinoiden 4. kauden päähenkilöt Kaikki päähenkilöt surullisessa ja iloisessa kuvassa. Kuva: Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoiden uusissa jaksoissa kriisin kohdanneet kertovat rohkeasti ja rehellisesti elämänsä kipeistä hetkistä. Miten selviytyä köyhyydestä, panttivankeudesta, vakavasta vammautumisesta, perheen kuolemasta, äidittömyydestä tai itsetuhoisuudesta?

Jokainen ohjelmassa tarinansa kertova on kulkenut pitkän ja rankan matkan. Nyt he haluavat löytää oman vahvuutensa ja ovat valmiita näkemään itsensä uusin silmin. Nyt on myös lupa haaveilla ja haaveista syntyy kokonainen biisi, unelmien mekko, ystävien ilta, elämyksiä tv-sarjan kuvauksissa, tanssimatta jäänyt häätanssi ja sisäinen taistelija. Unelmat toteutuvat ja yllätykset riemastuttavat kun Outi Broux ja tähtisparraajat Veronica Verho, Anssi Kela, Outi Mäenpää ja Juha Tapio pistävät tuulemaan!

Tuhkimotarinoiden 4. kauden on käsikirjoittanut ja ohjannut Pauliina Jalasmaa ja Mape Morottaja. Tuhkimotarinoita-sarja tiistaisin klo 21 Yle TV2:lla 26. marraskuuta 2019 alkaen. Kaikki jaksot katsottavissa Yle Areenassa 26.11.2019.

Tuhkimotarinoiden 4. kauden päähenkilöt

Tuhkimotarinoiden päähenkilö Risto
Risto – Kun sodan äänet ei vaimene Tuhkimotarinoiden päähenkilö Risto Kuva: Yle, Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita

Risto – Kun sodan äänet ei vaimene

Rauhanturvaajana toiminut Risto jäi Libanonissa terroristien panttivangiksi. Vuosikausia piilossa olleet painajaiset ovat nyt palanneet. Outi Broux pyytää Anssi Kelan sparraamaan Ristoa vaikeiden tunteiden sanoittamisessa lauluksi. TV2 tiistaina 26.11.2019 klo 21.


Tuhkimotarinoiden päähenkilö Heli
Heli – Rakkaus kesti pahimman Tuhkimotarinoiden päähenkilö Heli Kuva: Yle, Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita

Heli - Rakkaus kesti pahimman

Perusterveen Helin kaikki raajat amputoidaan ja perhettä kohtaa kriisi. Rakkaus kuitenkin kestää ja Heli opettelee uudenlaista elämää proteesien kanssa. Outi Broux kutsuu Juha Tapion soittamaan pariskunnalle tanssimatta jääneen häätanssin. TV2 tiistaina 3.12.2019 klo 21


Tuhkimotarinoiden päähenkilö Kiia
Kiia – Rikotusta tytöstä sotilaaksi Tuhkimotarinoiden päähenkilö Kiia Kuva: Yle, Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita

Kiia – Rikotusta tytöstä sotilaaksi

Kun ei kelpaa, sisäinen tuska muuttuu viiltelyksi, kuntoilu kidutukseksi. Äiti yrittää auttaa, mutta Kiia joutuu suljetulle osastolle. Ennen Kiian armeijaa Outi Broux kutsuu Veronica Verhon tukemaan rikottua itsetuntoa. TV2 tiistaina 10.12.2019 klo 21


Tuhkimotarinoiden päähenkilö Atte
Atte - Kuoleman portilta ihmishenkien pelastajaksi Tuhkimotarinoiden päähenkilö Atte Kuva: Mape Morottaja / Yle Tuhkimotarinoita

Atte - Kuoleman portilta ihmishenkien pelastajaksi

Atte menetti perheensä kansanmurhassa 3-vuotiaana ja 10-vuotiaana oli itsekin kuolla vakavaan sairauteen. Nyt hän haluaa pelastaa ihmishenkiä Suomessa. Ystävä yllättää Outi Brouxin kanssa Aten Syke-sarjan kuvauksilla! TV2 tiistaina 17.12.2019 klo 21


Tuhkimotarinoiden päähenkilö Minna
Minna – Lätkä-äidin uuvuttava lupaus Tuhkimotarinoiden päähenkilö Minna Kuva: Yle, Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita

Minna - Lätkä-äidin uuvuttava lupaus

Yksinhuoltajan rahat ei riitä Kärppien maksuihin, velat painaa, elämänilo katoaa. Lupaus lätkän jatkumisesta kuitenkin kantaa ja poikien unelmat toteutuu. Ystävien ja Outi Brouxin mielestä nyt on Minnan unelmien vuoro! TV2 tiistaina 7.1.2020 klo 21


Tuhkimotarinoiden päähenkilö Tiina
Tiina - Unelma äidistä Tuhkimotarinoiden päähenkilö Tiina Kuva: Yle, Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita

Tiina - Unelma äidistä

Äiti hylkäsi Tiinan 2-vuotiaana. Siitä alkoi pienen tytön epätodellinen unelma äidistä. Haastava lapsuus on nyt ohi. Tiinan itsetuntoa vahvistavat Outi Broux, näyttelijä Outi Mäenpää ja muotitaiteilija Anne-Mari Pahkala. TV2 tiistaina 14.1.2020 klo 21


Seuraa meitä Facebookissa!

Lisää ohjelmasta

  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.