Hyppää pääsisältöön

Vieläkö meillä on kaljaa ja yhdeksän muuta siskojen biisiä – Siskonpedin kaikki kaudet toistaiseksi Areenassa!

Siskonpedin naiset valkoisissa vaatteissa, nauravat kuvassa. Niina Lahtinen, Sanna Stellan, Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä.
Niina Lahtisen, Sanna Stellanin, Krisse Salmisen ja Pirjo Heikkilän lisäksi Siskonpedissä päärooleissa naurattivat Joonas Nordman ja Jarkko Niemi. Siskonpedin naiset valkoisissa vaatteissa, nauravat kuvassa. Niina Lahtinen, Sanna Stellan, Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä. Kuva: Yle/Numi Nummelin Siskonpeti

Emmää, emmää, emmää jaxa! Siskonpeti ja sen tekijät Niina Lahtinen, Pirjo Heikkilä, Krisse Salminen ja Sanna Stellan loivat yhdessä muusikko ja tv-kapellimestari Katja Lapin kanssa kymmenittäin lauluja elämästä ja arjesta. Listasimme tähän kymmenen iskevää biisiä ja lisää löydät Areenasta. Siskonpedin kolme tuotantokautta ovat nyt toistaiseksi katsottavissa.

Siskonpeti kaudet 1–3

Katja Lapin sovittamat kappaleet yhdistelevät niin kotimaisia kuin ulkomaisia hittejä ja niiden lyriikoita. Osaan kappaleista on tehty myös uusia säkeitä. Musiikkivideot tuovat tutunkuuloisille kappaleille toisenlaisen tulkinnan. Iloiset sävelet saattavat kertoa kovinkin synkän tarinan.

Kyynel valuu ja taas alkaa paluu.Vieläkö meillä on kaljaa? on herkkä kuvaus rakkauden heräämisestä.
Äidin tiitiäinen vaan, simmut sulkee, nukutaan. Prinsessani, aurinko, pissallakin kävi jo.― Sleepwish-yhtyeen Pää tyynyyn kuvastaa nukkumaanmenemisen vaikeutta.
Sen toisen miehen kosketus oli räjäyttävä kokemus!Aviorikosduo eli Pirjo Heikkilä ja Anssi Kela esittävät kappaleen Kananlihalle
Ei ikinä, ei ikinä enää!Minä olen vanha sydän on tanssiteos, joka jäljittelee myös kansainvälisiä pop-hittejä.
Älä mene pois, en tahdo olla yksin. Sinua täällä tarvitaan.Älä jätä kertoo siitä, miten oman rakkaan kuolemaa on vaikea hyväksyä.
Mä itkin vähän, kun tiskasin ja lakaisin.Rapufest on tarina mustasukkaisuudesta, viinasta ja kaoottisista rapujuhlista.
Kun mä sanon, että nyt mennään, tarkoitan sitä ihan kirjaimellisesti.Terveiset lapsille on iloinen lastenlaulu äideistä, jotka päättävät lähteä.
Mä haluun antaa mielihyvää.Firman pikkujoulut on galleria pikkujoulujen tutuista hahmoista.
Mä en siis kestä, kahvi on loppu ja yöh.Emmää tulkitsee hitin lailla lähes kaikille tutun tunteen siitä, kun ei oikein vaan jaksa.
Oi, murheita muistaa ken vois laulajan.Ankeimmat joululaulut kerää yhteen ne kauneimmat ja ankeimmat suomalaiset joulusävelmät.

Lisää lauluja löydät Siskonpedin jaksoista Areenasta!

Kommentit