Hyppää pääsisältöön

'Paatosta ei voi koskaan olla liikaa' - Markku Aro kiinnostui Aili Järvelän vahvasta laulamisesta

Tarja Närhi, Markku Aro, Susanna Vainiola ja Antti Autio puolilähikuvassa
Tarja Närhi, Markku Aro, Susanna Vainiola ja Antti Autio puolilähikuvassa Kuva: Yle/Raine Laaksonen Tarja Närhi,Markku Aro,Susanna Vainiola,Antti Autio,Levylautakunta

Viikon levyuutuuksia kuuntelivat Markku Aro, Susanna Vainiola ja Antti Autio. Levylautakunnan puheenjohtana Tarja Närhi.

Tulos

1. Aili Järvelä: Kivee (A.Järvelä) 28 pistettä

Juuret Kaustisilla ja kansanmusiikissa, uraa ykkösartistien taustalaulajana ja nyt tulevaisuus sooloartistina. Aili Järvelä julkaisee omia laulujaan Ep:n verran 2020 ja ensimmäinen julkaistu kappale on yllättävä, tekstissä makea jännite ja laulajan viesti kiistaton.

2. Abreu: Nollaa (A.Abreu, A.Ehnström, T.Nguyen) 24 pistettä

Anna Abreun uusin albumi Teipillä ja rakkaudella vie musiikillisesti lähelle artistin portugalilaisia juuria. Koskettavaa, sympaattista ja rytmillisesti elävää Levylautakunnan mielestä.

3. Paul Elias: Korkeenpaikanpelko (P.Uotila, H.Johde) 20 pistettä

Paul Elias on uusi tulokas pop-rintamalla. Bändinsä Satin Circus on jäänyt taka-alalle ja sooloura käynnistynyt muutamalla sinkulla, joissa Paul myös tekijänä. Lautakunta kiittää hurmaavaa, vilpitöntä lauluääntä ja mielenkiintoista tekstiä - tämä on korvakarkkia!

3. Mungo Jerry: White Dress (R.Dorset) 20 pistettä

Kuin tuulahdus menneestä on edelleen porskuttavan Mungo Jerryn uusin tuotos. Bändi on vastuussa kaikkien aikojen sietämättömmimmästä korvamadosta, In the summertime -hitistä ja vähän samaan suuntaan kumartaa bändin uusinkin albumi.

3. In the Mood & Suvi Karjula: Jos se olikin tää 20 pistettä

Perinteistä iskelmää sieltä paremmasta päästä edustaa tanssipaikkojen nykysuosikki In the Mood, jonka laulusolistina on muutaman vuoden ollut Suvi Karjula. Uusin single on Suvi Karjulan debyytti säveltäjänä.

3. Harry Styles: Watermelon sugar (H.Styles, M.Rowland, T.Johnson, T.Hull) 20 pistettä

Brittien X Factor ja poikabändi One Direction nostivat suosioon kaverin, joka tekee nyt menestyksekästä soolouraa. Joulukuussa ilmestyy Harry Stylesin toinen levy, josta tämä on tuore single. Perusasetuksilla tehtyä poppia, hetken viihdyttäjä.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi