Hyppää pääsisältöön

Lähetä kostofantasiasi Naisen kosto -podcastiin!

Keltaisessa kuvassa lukee punaisella Naisen kosto - jaa kostofantasiasi.
Keltaisessa kuvassa lukee punaisella Naisen kosto - jaa kostofantasiasi. Kuva: Yle / Tuuli Laukkanen kosto,yle draama

Veikö joku työpaikan, kumppanin tai parkkipaikan nenäsi edestä? Minkä vääryyden olet aina halunnut kostaa? Oletko jo kostanut? Jaa kokemuksesi Ylen uutta Naisen kosto -podcastia varten!

Keväällä 2020 julkaistava Naisen kosto on uusi komediallinen, faktaa ja fiktiota yhdistelevä podcast-sarja, joka käsittelee naisen kostoa ja aggressiota. Pääosassa kuullaan Pirjo Heikkilä.

Keräämme kostokokemuksia ja -fantasioita erityisesti naisyleisöltämme. Kuulijoiden kertomuksia käytetään sarjan taustamateriaalina ja niistä valikoituja yksittäisiä fantasioita luetaan mahdollisesti myös jaksojen sisällä. Vastaukset kerätään nimettöminä.

Jaa katkeransuloiset ajatuksesi ja vapaudu kanssamme!

Osallistumalla suostut tietojesi luottamukselliseen käsittelyyn ja hyväksyt Ylen tietosuojalausekkeen. Emme kerää henkilötietoja, sähköpostin kirjaaminen on vapaaehtoista. Poistamme tietosi niiden käsittelyn jälkeen.

Kostofantasiat on kerätty, ja lomake suljettu. Kiitos kaikille osallistuneille!

Sarjan käsikirjoittaa ja ohjaa Suvi Tuuli Kataja ja dramaturgina toimii Elli Salo. Erityisasiantuntijana toimii psykoanalyytikko Elina Reenkola. Podcastin äänisuunnittelusta ja musiikista vastaa Artlab Studion Tuomas Skopa ja Jussi Liukkonen. Podcast tulossa Ylelle keväällä 2020.

Eikö lomake näy oikein tai aukea? Pääset kertomaan fantasiasi myös tästä!