Hyppää pääsisältöön

Sydänlääkärin syöksykierre – Hughin arki joutuu testiin australialaisen sarjan neljännellä kaudella

Australialaisen draamasarjan pääroolin näyttelee Rodger Corser.
Australialaisen draamasarjan pääroolin näyttelee Rodger Corser. Australialaisen draamasarjan pääroolin näyttelee Rodger Corser. Kuva: John Platt Photography Yle TV1,Rodger Corser,Sydänlääkärin syöksykierre

TV1 lauantaisin 14.11.2020 - 16.1.2021 klo 16.00 - 16.50, Areenassa

Vastuuttoman käytöksen takia kotikaupunkiinsa siirretty sydänkirurgi Hugh Knight (Rodger Corser) on huomannut muuttuneensa – ehkä hieman yllättäen – arjen sankariksi.

Liekö Whyhopeen juurtumiseen syynä se, että Hughista on tullut isä. Yksinhuoltajaksi päätyneen miehen suloinen lapsi Eliza täyttää kokonaisen vuoden.

Australialaisesta draamasarjasta Sydänlääkärin syöksykierre (12) uusitaan neljäs tuotantokausi. Sarjan kymmenen jaksoa seuraavat itsevarman lääkärin takkuista uraa ja elämää kotikonnuilla. Aikaisemmat kolme kautta uusitaan kesän ja alkusyksyn aikana.

Australialainen draamasarja seuraa kotiseudulleen päätyneen lahjakkaan lääkärin elämänmuutosta.
Lääkäri Hugh Knight (Rodger Corser) saa uuden kollegan Taran (Kate Jenkinson). Australialainen draamasarja seuraa kotiseudulleen päätyneen lahjakkaan lääkärin elämänmuutosta. Yle TV1,Rodger Corser,Kate Jenkinson,Sydänlääkärin syöksykierre

Whyhopen sairaalalla pyyhkii nyt hyvin, sillä se on juuri solmimassa tuottoisan yhteistyösopimuksen tärkeiden tahojen kanssa.

Henkilökunnan keskinäiset välit ovat kunnossa, jopa Penny (Hayley McElhinney) ja Hugh tulevat hyvin juttuun. Whyhopen arkea hämmentää uusi vallaton lääkäri Tara (Kate Jenkinson), joka ei tullut paikkakunnalle vapaaehtoisesti.

Tara kulkee Hugh’lle tuttuja latuja ja on jopa valinnut Whyhopen rangaistuspaikakseen ihan tietoisesti. Saako nainen aikaan toivomaansa säpinää ja keneen elämään hänellä on eniten vaikutusta?

Matt-veli (Ryan Johnson) on jatkanut elämäänsä ja laajentanut liiketoimintaa uuden naisystävänsä Aprilin (Miranda Tapsell) kanssa. Meryl-äiti (Tina Bursill) toimii edelleen koko kaupungin tiukkana mesenaattina, joskin ilman virallista valtuutetun mandaattia.

Australialainen draamasarja seuraa kotiseudulleen päätyneen lahjakkaan lääkärin elämänmuutosta.
Matt-veli (Ryan Johnson) ja Aprilin (Miranda Tapsell). Australialainen draamasarja seuraa kotiseudulleen päätyneen lahjakkaan lääkärin elämänmuutosta. Yle TV1,Sydänlääkärin syöksykierre

Pikku-Elizan yksivuotispäivillä kohtaa koko kaupunki. Mukana on myös muuan, joka luuli jo lähteneensä seudulta pysyvästi. Onko vierailu vain päähänpisto vai liittyykö siihen syvempiä tarkoituksia?

Sydänlääkärin syöksykierre -sarjan neljännen kauden ensi-iltaa vietettiin Britanniassa marraskuun 16. päivä. Sarjan kotimaassa Australiassa uutta kautta päästään katsomaan vuoden 2020 puolella. Australiassa sarja tunnetaan nimellä Doctor Doctor ja Britanniassa The Heart Guy.

Draamasarjan muissa rooleissa näyttelevät Nicole da Silva (Charlie), Chloe Bayliss (Hayley), Matt Castley (Ajax), Belinda Bromilow (Betty), Charles Wu (Ken), Dustin Clare (Jarred) ja Robyn Nevin (Diana).

The Heart Guy. Käsikirjoitus: Tony McNamara. Tuotanto: Essential Media and Entertainment, Australia, 2019. Draamasarjaa on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2019.

Keskustele
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.