Hyppää pääsisältöön

Joulumusiikin sävel on vapaa! Toivoa voi jo nyt

Sävel on vapaa
Sävel on vapaa Kuva: Yle Sävel on vapaa

Lauantaina juuri ennen joulua vietetään tunnelmallinen ilta joulumusiikkia kuunnellen. Jouluisia klassisia toivesäveliä toteuttavat kuoronjohtaja Matti Hyökki ja toimittaja Riikka Holopainen.

Soita siis numeroon 09 144800 ja toivo sinulle rakkainta joulumusiikkia. Puhelinlinjat Pasilaan aukeavat lauantaina tuntia ennen lähetystä klo 18.

Voit myös lähettää toiveesi ennakkoon alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse: savel.vapaa@yle.fi. Kirjoita viestiin toiveesi, yhteystietosi, ja pieni perustelu toiveellesi. Sähköpostitoiveita voit lähettää lauantaihin klo 17 saakka.

Joulumusiikin sävel on vapaa la 21.12.2019 klo 19.02 - 22.00. Myös Yle Areenassa.

Täytä lomake.
 • Millaista kiltteyttä olet kohdannut?

  Mikä edistää tai estää kiltteyttä?

  Mitä kiltteys on sinun mielestäsi? Millaista kiltteyttä olet kohdannut? Miten se on vaikuttanut sinuun? Millaisia kiltteyden tekoja olet itse tehnyt ja miten niihin on suhtauduttu? Mikä edistää tai estää kiltteyttä? Arvostetaanko kiltteyttä vai nähdäänkö se sinun mielestäsi kielteisenä ominaisuutena? Miksi? Onko kasvatuksessasi korostettu kiltteyttä?

 • Millaisia kokemuksia sinulla on kärsimyksestä?

  Miten kärsimys on vaikuttanut sinuun?

  Miten kärsimys on vaikuttanut sinuun? Millaisia tunteita kärsimys on herättänyt sinussa? Kohtaatko kärsimyksen herättämät tunteet vai pyritkö välttelemään niitä? Miten olet selviytynyt kärsimyksestä? Oletko oppinut jotain niistä? Mitä? Millä tavoin kokemukseesi kärsimyksestä on suhtauduttu? Millaista tukea olet saanut tai toivot muilta? Kärsimys on osa elämää.

 • Musiikkitoiveista totta! Mitä haluaisit kuulla ja jakaa muiden kanssa?

  Toiveista totta Yle Radio 1:ssä lauantaisin klo 11.

  Millainen musiikki antaa sinulle voimaa, valoa tai lohtua? Yle Radio 1 kerää suomalaisten mielimusiikkia soitettavaksi. Toiveista totta -ohjelma vastaa ihmisten haluun jakaa poikkeusolojen herättämiä tunteita ja kokemuksia. Ohjelma koostuu musiikista, jota suomalaiset juuri nyt haluaisivat kuulla. Lisäksi ohjelmaan pyydetään tarinoita tai muistoja toiveiden takaa.

 • Keskustele tässä perintöasioista

  Suomalainen perintö: Yhä enemmän yhä harvemmille

  Asuntomarkkinoiden kahtiajakautuminen näkyy myös perinnöissä - siinä missä yksi perii arvokkaan kaupunkiasunnon, toinen saattaa saada vaivoikseen autiotalon syrjäseudulta. Miten perinnönjakoa voi suunnitella? Milloin on syytä tehdä testamentti? Vieraina emeritusprofessori Urpo Kangas ja verolakimies Tuomo Lindholm Veronmaksajat ry:stä.